Ειδήσεις

Η Τράπεζα Καρδίτσας επιλέγει την cloud ταμειακή Smart Cashier για τα νέα της POS


Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Retail Management Solutions για την εγκατάσταση της cloud ταμειακής Smart Cashier στα νέα της POS. Πλέον, τα σύγχρονα Android POS της Τράπεζας Καρδίτσας προσφέρουν λύση Ηλεκτρονικής τιμολόγησης με υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών.

H cloud ταμειακή Smart Cashier εκδίδει τα απαραίτητα παραστατικά για την λειτουργία μιας επιχείρησης, όπως Αποδείξεις Λιανικής, Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια, Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών κλπ. Τα παραστατικά διαβιβάζονται απευθείας στο MyData μέσω συνεργαζόμενου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης. Με την ενσωμάτωση της cloudταμειακής Smart Cashier στο market place εφαρμογών των νέων POS Τερματικών της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας αναβαθμίζει σημαντικά τις υπηρεσίες της και βελτιώνει την εμπειρία χρήσης των πελατών της.

Ο κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, δήλωσε σχετικά: «Η Τράπεζα Καρδίτσας προχωρά με ταχείς ρυθμούς στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, υιοθετώντας διεθνείς βέλτιστες πρακτικές, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της. Είμαι σίγουρος πως η ανάπτυξη του marketplaceεφαρμογών, που εγκαινιάζουμε σήμερα μέσω της συνεργασίας μας με την Retail Management Solutions και την εφαρμογή Smart Cashier, θα προσδώσει νέες δυνατότητες στα τερματικά POSτης Τράπεζας μας, αναβαθμίζοντας σημαντικά την λειτουργικότητα τους, ενώ παράλληλα θα συμβάλει σημαντικά στην μείωση του διαχειριστικού κόστους των επιχειρήσεων – πελατών μας και θα διευκολύνει την ψηφιακή τους μετάβαση. Όλα αυτά μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον που εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες και μέγιστη ασφάλεια εκτέλεσης συναλλαγών.».

Ο κ. Ιωάννης Κοτρώτσιος, συνιδρυτής της Retail Management Solutions, δήλωσε σχετικά: «Η εφαρμογή smart cashier δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας να έχουν σε μία μόνο συσκευή όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή τους, με υψηλή αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή τη συνεργασία που βελτιώνει τις συνολικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η εφαρμογή Smart Cashier είναι το πρώτο βήμα στην μετάβαση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή πραγματικότητα».

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας