Ειδήσεις

Ιανός: Στο τελικό στάδιο ο έλεγχος των φακέλων αποζημίωσης


Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 1/9/2021 στην Αθήνα συνάντηση εργασίας αντιπροσωπείας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας  με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο  Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό,  στην οποία συζητήθηκαν  θέματα σχετικά με την πορεία των αποζημιώσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον  «Ιανό».

Ο Πρόεδρος κ. Ζυγογιάννης, συνοδευόμενος από τον Οικ. Επόπτη κ. Λαμπρόπουλο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Βασιλείου και την Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κ. Κοτρώνη συναντήθηκαν με τον κ. Τριαντόπουλο και υπηρεσιακά του στελέχη. Σχετικά με την καταβολή της αποζημίωσης των 8.000€ σε επιχειρήσεις που δεν την έχουν λάβει ακόμη, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι τα χρήματα θα  δοθούν από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Επίσης ο Υφυπουργός ενημέρωσε σχετικά με τη διαδικασία για τον έλεγχο των φακέλων αποζημίωσης, ότι αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα θα ολοκληρωθεί, οπότε και θα εκδοθεί η σχετική Απόφαση με το σύνολο της ζημίας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο έλεγχος των φακέλων και η τελική αποπληρωμή των πληγεισών επιχειρήσεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο Πρόεδρος κ. Ζυγογιάννης ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για την μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη
Επόμενο άρθρο Ανατέθηκαν καθήκοντα εντεταλμένων σε δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καρδίτσας