Ειδήσεις

Ιερό Τρισάγιο στη μνήμη της μακαριστής ευεργέτιδος Αντιγόνης Τσιούτσιου


Ιερό Τρισάγιο στη μνήμη της μακαριστής ευεργέτιδος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Αντιγόνης Τσιούτσιου, τέλεσε την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.
Με την προσευχητική αυτή πράξη τιμήθηκε η μνήμη της μακαριστής Αντιγόνης Τσιούτσιου, η οποία συνδέθηκε με την Ιερά Μητρόπολη και προσέφερε ως ευεργέτιδα στο έργο της τοπικής Εκκλησίας. Κατά την τέλεση του Ιερού Τρισαγίου αναπέμφθηκε δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής, με την Εκκλησία να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη και την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά ανθρώπων που στήριξαν με αγάπη και γενναιοδωρία το έργο της.
Ο Σεβασμιώτατος προσευχήθηκε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής ευεργέτιδος, παρακαλώντας τον Κύριο να την κατατάξει «ἐν σκηναῖς δικαίων» και να της χαρίσει την αιώνια ανάπαυση.

 

Β.Γ.

Προηγούμενο άρθρο Με την ευλογία του Θεού η έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος
Επόμενο άρθρο Παραπολιτικά και άλλα: Τι λέει ο Γ. Κωτσός με … τα περήφανα γηρατειά;