Ειδήσεις

Ηγέτες του Χώρου της Ηλεκτρονικής Υγείας ενώνονται αυτόν τον Σεπτέμβριο στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST


Με το μότο “Innovate. Collaborate. Meet industry leaders in eHealth”, το Inno Health Forum, η πρώτη διήμερη υβριδική έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία έρχεται δυναμικά αυτό το φθινόπωρο, στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα και online μέσω live streaming.

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023,το Inno Health Forum θα παρουσιάσει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής που μεταμορφώνουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επαγγελματίες της υγείας και του φαρμάκου, ερευνητές, ηγέτες του κλάδου, startuppers και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις καινοτομίες τους, να δικτυωθούν, να συνάψουν συνεργασίες και να διαμορφώσουν το μέλλον του eHealth.

Το Inno Health Forum διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece. Αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 30 εκθέτες, δεκάδες παράλληλες ομιλίες, panel συζητήσεις και workshop γύρω από θέματα όπως η τηλεϊατρική και τα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας, live broadcasting συνεντεύξεις, καθώς και να προσφέρει εκατοντάδες B2B και B2G matchmaking ευκαιρίες μέσω προγραμματισμένων συναντήσεων.

Το Inno Health Forum 2023 απευθύνεται σε ηγέτες του κλάδου της υγείας και του φαρμάκου, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, οργανισμούς και φορείς χάραξης πολιτικής για την υγεία, Πανεπιστήμια, ακαδημαϊκό προσωπικό και ερευνητές, στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, startuppers, προγραμματιστές και επαγγελματίες της τεχνολογίας, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Η είσοδος στο Inno Health Forum είναι δωρεάν για το κοινό. Δηλώστε συμμετοχή εδώ: innohealthforum.joistpark.eu

Η διήμερη έκθεση για το eHealth αποτελεί συνέχεια του Innovent Forum,της προηγούμενης επιτυχημένης υβριδικής έκθεσης επιστήμης και τεχνολογίας που διοργανώθηκε στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023 από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST. ΤοInnovent Forum λειτούργησε ως πλατφόρμα διασύνδεσης των επιχειρήσεων και των ερευνητικών οργανισμών και ανέδειξε νέες καινοτομίες που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας δεκάδες ομιλητές και εκθέτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκατοντάδες κοινού.

JOIST

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST αναπτύσσει ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης, μέσα από ένα ισχυρό δίκτυο στη Ευρώπη. Κάτω από τη στέγη του JOIST, τα μέλη του μοιράζονται γνώσεις και εμπειρία, χτίζοντας ένα οικοσύστημα συνεργατών. Η ομάδα του JOIST διασφαλίζει ότι η κοινότητά του ενδυναμώνεται και οι ιδέες των μελών της αναπτύσσονται και ευδοκιμούν.Το Πάρκο Καινοτομίας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και χώρων για μάθηση, δικτύωση, συνεργασία, παιχνίδι, εκδηλώσεις και ανάπτυξη, αποτελώντας τον κατάλληλο προορισμό για ακαδημαϊκά ιδρύματα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, startups, ιδιώτες με επιχειρηματικό πνεύμα, επιστήμονες, λάτρεις της καινοτομίας και όλους όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Health Hub

Το Health Hub είναι ένας Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Τομέα της Υγείας και Φαρμάκων και ολόκληρου του Οικοσυστήματος Υγείας και Περίθαλψης, μέσω εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών. Έχοντας λάβει τη Σφραγίδα Αριστείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Health Hub προσφέρει υπηρεσίες σε άτομα και επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες: Δοκιμή πριν την επένδυση, προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, υπηρεσίες υποστήριξης στην εύρεση επενδυτών και επενδυτικών κεφαλαίων και πολλαπλές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβασης στο οικοσύστημα καινοτομίας.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο 14 ακόμη συλλήψεις για ναρκωτικά, κατά το τελευταίο 4ημερο, στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας συμμετείχε δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση BEYOND 2023