Ειδήσεις

Ικανοποίηση και χαμόγελα στον 5ο Πλαστήριο Δρόμο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Πλαστήριος Δρόμος, στον οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς όλων των ηλικιών και για μια ακόμα φορά αποτέλεσε γιορτή του αθλητισμού και σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Στόχος του Δήμου Καρδίτσας ήταν και είναι η αξιοποίηση του ενδιαφέροντος για άθληση και η ανάδειξη του αθλητισμού ως τρόπος ζωής για όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και ιδιαιτερότητες.

Η μικρή αλλαγή στα τελειώματα της διαδρομής, με τους δρομείς να διασχίζουν τον κεντρικό πεζόδρομο, έχοντας έτσι μεγαλύτερη οπτική επαφή  με τον τερματισμό ήταν κάτι διαφορετικό, ενώ η βράβευση σε περισσότερες ηλικιακές κατηγορίες, για πρώτη φορά, ανά πενταετία σε άνδρες και γυναίκες, έδωσε επιπλέον κίνητρο για τη συμμετοχή δρομέων τόσο Καρδιτσιωτών όσο και  από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο 5ος Πλαστήριος δρόμος ανέδειξε συναισθήματα  χαράς, ικανοποίησης, δικαίωσης, περηφάνιας, τα οποία μαζί με  τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα  των παιδιών, μικρών και μεγάλων, γονέων, συγγενών, φίλων, όλων των δρομέων, ανεξαρτήτου ηλικίας από μωρά έως και 86 ετών για τη συμμετοχή και τον τερματισμό τους στα 1000μ.,5000μ και 10000μ.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας  Βασίλης Τσιάκος και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης  Αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης τους παρακάτω:

Την Αστυνομική Διεύθυνση  Καρδίτσας, την Τροχαία και ιδιαίτερα τον κ. Σωτηρόπουλο για την ασφάλεια που παρείχαν σε όλους τους δρομείς.

Τη Δημοτική Αστυνομία

Το ΕΚΑΒ Καρδίτσας, τον Ιατρικό Σύλλογο και τον Πρόεδρό του, Αντιδήμαρχο κ. Σπάνια, ο οποίος ως γιατρός συνόδευε με το ασθενοφόρο τους δρομείς, για κάθε ενδεχόμενο

Τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας

Τους Προσκόπους Καρδίτσας

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καρδίτσας

Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Καρδίτσας

Τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

 Τον Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Καρδίτσας

Όλους τους εθελοντές και κυρίως τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση καθαριότητας,

οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά σε άλλη μια αθλητική εκδήλωση, όπως και εργαζόμενους του ΔΟΠΑΚ. Επίσης, το μέλος του Δ.Σ του ΔΟΠΑΚ και Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας Βησσάρη Ζησόπουλο, ο οποίος βοήθησε σημαντικά  για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθρο Αγωνιστικές δράσεις τάβλι
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Δ.Σ. του ΣΘΕΒ