Ειδήσεις

Innovent Forum 2023: Η Υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας Έρχεται στις 10 & 11 Φεβρουαρίου


Ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον! Το Innovent Forum, η πρώτη υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας έρχεται την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, διά ζώσης στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα (Βαλτετσίου και Τριπόλεως) και online. Πρόκειται για μία πλατφόρμα διασύνδεσης επιχειρήσεων, Πανεπιστημίων και ερευνητικών οργανισμών, η οποία προωθεί και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και μετασχηματιστικές λύσεις που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με στόχο την αξιοποίηση τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Υποστηρικτές του Innovent Forumείναι το Elevate Greece, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, το EIT Digital, το EIT Food, η Industry Disruptors-Game Changers, η L-Stone Capital, η Whitebeam Ventures, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Στο Innovent Forum συμμετέχουν εκθέτες που παρουσιάζουν τα τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματά τους στους τομείς της Τεχνολογίας Υγείας, της Αγροδιατροφικής Τεχνολογίας, της Βιοτεχνολογίας, της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας, της Ενέργειας, των Κατασκευών, της Τεχνολογίας Διακυβέρνησης, των Έξυπνων Πόλεων και του Gaming, όπως το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign, ο Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας EduΤech των Προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η spin-off FoodOxys, ο Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας ESDA LAB, το Ενεργειακό Κέντρο Ικανοτήτων ΕΚΙ, το eMT cluster, το Ελληνικό Κέντρο Προσθετικής Κατασκευής H-CAM, η εταιρεία BIOEMTECH, ο Ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Ψηφιακής Υγείας HDHC, το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας Bi.H.E.Lab, το IsZEB Cluster, ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, η startup SEEMS, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης ΕπιχειρηματικότηταςiED, το Κέντρο Ικανοτήτων ΠΥΘeΙΑ, το CD-PMS κ.ά.

Το Innovent Forum 2023 δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να γνωρίσει πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, να αλληλεπιδράσει με κορυφαίους εκθέτες και τη startup κοινότητα, να μάθει περισσότερα για την επιστήμη και την τεχνολογία των επιχειρήσεων σήμερα, να παρακολουθήσει ομιλίες και workshops, να εξερευνήσει ευκαιρίες χρηματοδότησης και να συμμετάσχει σε B2B & B2G matchmaking συναντήσεις δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρήσεις, οργανισμούς και επενδυτές της επιλογής του, δωρεάν.

Τις matchmaking επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις συντονίζουν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, μέλη του Δικτύου Enterprise Europe Network.

Η είσοδος προς το κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο του ΣΘΕΒ με θέμα τις βασικές αρχές ηγεσίας και διαχείρισης ομάδας
Επόμενο άρθρο Πάνω από 120 εκδηλώσεις στο Αθλητικό Ημερολόγιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2023