Ειδήσεις

Ιωάννης Κολοβός: Η ώρα των αποφάσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση και των λήψη αποφάσεων πλησιάζει


Η ώρα των αποφάσεων για την τοπική αυτοδιοίκηση και των λήψη αποφάσεων πλησιάζει. Και αυτή η εκλογική διαδικασία θα με βρει παρών και έτοιμο για έντιμο και δίκαιο αγώνα για τον τόπο μας. Όμως αξίζει μια υπενθύμιση του ποιός είμαι και ποια ήταν η συνεισφορά μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ως τώρα.

Ονομάζομαι Ιωάννης ΚΟΛΟΒΟΣ. Γεννήθηκα στη Γερμανία από γονείς μετανάστες, καταγόμενοι από τα χωριά Λαμπερό και Ραχούλα Καρδίτσας.

Από τα παιδικά μου χρόνια ζω και εργάζομαι στην Καρδίτσα. Η επαγγελματική μου πορεία σχετίζονταν πάντα με την πόλη, ως ελεύθερος επαγγελματίας στους τομείς του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών, με ενεργό συμμετοχή στις τοπικές προσπάθειες ανάπτυξης του τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ σήμερα εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Το 2019 ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά του Δήμου μας, με τους συμπολίτες μου να με εκλεγούν τοπικό σύμβουλο στη Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της συμμετοχής μου στα κοινά, συνέβαλλα με κάθε τρόπο στον εντοπισμό, την ανάδειξη και την επίλυση ζητημάτων που απασχολούσαν την πόλη μας, μέσα από παρεμβάσεις μου και σε συνεργασία με την   Δημοτική Αρχή. Θέτω για άλλη μία φορά τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, οι οποίοι γνωρίζουν πως ποτέ μου δεν υπήρξα και ούτε πρόκειται να είμαι καθοδηγούμενος από εξαρτήσεις τρίτων.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας είναι δεδομένη και βαθειά, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη συμβολή μου σε κάθε προσπάθεια που μας οδηγήσει δυναμικά στο μέλλον, μακριά από αγκυλώσεις και παρωπίδες.

Σε αυτό το πλαίσιο δέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιακου στρατευμένος μαζί του για μια νέα καλύτερη και αποδοτικότερη προσπάθεια για το Δήμο Καρδίτσας.

Έτσι θέτω για μια ακόμη φορά τον εαυτό μου στη κρίση των συμπολιτών μου, ο οποίοι γνωρίζουν πως δεν υπήρξα ποτέ καθοδηγούμενος από συμφέροντα άλλων. Η προσπάθεια μου θα είναι αγνή και τίμια με μοναδικό γνώμονα να πάει η πόλη μπροστά.

Γράφει ο Ιωάννης Λ. Κολοβός, Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Καρδίτσας, και εκ νέου Υποψήφιο  Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Μαγνησία και Σποράδες
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια του Βαλκανικού Ποδηλατικού Γύρου Θεσσαλίας