Ειδήσεις

Ιωάννης Κολοβός: Πότε θα πιούνε οι κάτοικοι της Ραχούλας γάργαρο νερό;


Κύριε Πρόεδρε της  Δ.Ε.Υ.Α. Καρδίτσας, μήπως ανεβήκατε στην Ραχούλα; Μήπως ενημερώσατε τους κατοίκους και τον πρόεδρο της Κοινότητας πότε θα πιούνε οι κάτοικοι γάργαρο!!! νερό; Βρήκατε κάποια άκρη, θα λύσετε το θέμα της ύδρευσης;

Μπήκαμε στον 11ο μήνα αδράνειας.

Την χαρτογραφήσετε την αχαρτογράφητη περιοχή της Ραχούλας; Ποτέ θα βγείτε ως δημόσιος άνδρας να μας ενημερώσετε για το τι συμβαίνει; Ποτέ θα έχουν οι κάτοικοι πειστικές, αλικρινείς και ξεκάθαρες απαντήσεις; Γιατί τους περιφρονείτε; Δεν σας στηρίζουν διαχρονικά;  Ο κ. Δήμαρχος έχει κάποια ευθύνη επί του θέματος ή “νύπτει τας χείρας του”; Η Ραχούλα ανήκει στο Δήμο Καρδίτσας κ. Δήμαρχε; Δεν σας ενοχλεί που καθημερινά σας  Γράφουν  σε διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες; Οι αρχαίοι πρόγονοι μας έλεγαν,

“Αρχή άνδρας δείκνυσι” που σημαίνει ότι, (οι δυνάμεις, η αξία και οι αρετές του κάθε ανθρώπου φαίνονται όταν κατέχει εξουσία, όταν διοικεί).

Κύριε Παπαλέ ασχολήθηκα με τα κοινά διότι πίστεψα σε Εσάς, μη με απογοητεύεται άλλο.

Κύριε Τσιάκο οι πολίτες σας κάνε “Άρχων” του Δήμου  τούτου, σας τίμησαν πολλές φορές, δείξτε ότι το αξίζετε, με έργα βέβαια και όχι με λόγια.

Επειδή είναι πολλά και ποικίλα τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, σας ενημερώνω ότι όταν κρίνω απαραίτητο θα ξανά επανέλθω.

Και να γνωρίζετε, ότι μπορεί να μην πάω διακοπές φέτος.

 

Γράφει ο Ιωάννης Λ. Κολοβός, Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Η ΑΣΑ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με ποδοσφαιριστές
Επόμενο άρθρο Άμεσα μέτρα προστασίας από τον καύσωνα για τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς