Ειδήσεις

Ιπποκράτειο ιατρικό συνέδριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο 1ο Ιπποκράτειο ιατρικό συνέδριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 2-4 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα. Πρόκειται για ένα σημαντικό επιστημονικό αλλά συνάμα και πολιτιστικό γεγονός με έμφαση στην Ιπποκρατική παράδοση της πόλης της Λάρισας.

Περιμένουμε τους απόφοιτους της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-22 όλων των ιατρικών σχολών της χώρας μας να συμμετάσχουν στην απόδοση του όρκου του Ιπποκράτη που θα πραγματοποιηθεί αντί για την  Παρασκευή, το Σάββατο 3/9/2022 ώρα 18.30-20.00 στο Β’ αρχαίο Θέατρο Λάρισας σε συνεργασία με το διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα της Κω.

Θα αναπαραχθεί η τελετή απόδοσης του Όρκου του Ιπποκράτη με τα δρώμενα που γίνεται στην Κω ετησίως. Θα είναι μία αξέχαστη βραδιά για όλους τους πτυχιούχους μας που θα συμμετάσχουν μυώντας τους στην μυσταγωγία της Ιπποκρατικής σκέψης την οποία θα θυμούνται σε όλη τους την ζωή. Δηλώσεις συμμετοχής στο gmed-foititika@uth.gr Σας περιμένουμε όλους να είστε εκεί!!!!! Θα σας καλωσορίσουμε με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά!!!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Σοφάδες: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον ήρωα Λοχαγό (ΠΖ) Δηµήτριο Τσουκνίδα
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Διευθυντή Δ.Δ.Ε. στη Δ.Π.Ε Καρδίτσας