Ειδήσεις

Κ. Τσιάρας: Το Υπουργείο Υποδομών αναζητά λύση για τη Σκάλα Ανθηρού


Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της Σκάλας Ανθηρού.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και του Δημάρχου Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα, ώστε να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενοι  πόροι και να δρομολογηθεί αυτό το εμβληματικό έργο για την περιοχή.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας έχει εκπονήσει τη μελέτη του έργου «Αποκατάσταση της Σκάλας Ανθηρού», προϋπολογισμού 3,4 εκατ. ευρώ περίπου και την έχει παραδώσει στο Δήμο Αργιθέας.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, δεσμεύθηκε πως θα αναζητηθούν εναλλακτικοί πόροι για την κατασκευή του έργου και θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με το Δήμαρχο Αργιθέας κ. Στεργίου, ώστε να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας ανέφερε:

«Αναζητούμε λύσεις, ώστε ένα χρόνιο πρόβλημα, στην είσοδο του Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας να πάρει το δρόμο της υλοποίησης.  Πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό έργο, που θα παράσχει ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ βήμα – βήμα προχωρά, ώστε το πολύπαθο αυτό έργο, να λάβει σάρκα και οστά».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Προηγούμενο άρθρο Μαθητική εκδήλωση στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Με τέσσερα νέα απορριμματοφόρα ενισχύεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας