Ειδήσεις

Και τώρα ξύπνησες!!! – Απάντηση του Δημάρχου Σοφάδων Δημοσθένη Κατσή


Πραγματικά έμεινα άφωνος διαβάζοντας το δημοσίευμα του πρώην Δήμαρχου Σοφάδων σχετικά με τη μη λειτουργία του εμβληματικού έργου ύδρευσης της ανατολικής πλευράς, του Ν. Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου.
Μάλλον δεν γνωρίζετε ότι μέχρι και σήμερα είστε πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης και υπογράφεται ως ΠΡΩΗΝ.
Τι κάνατε επί των ημερών σας σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας του διυλιστήριού.
Το υποέργο της κατασκευής του διυλιστήριού έληξε στις 30/9/23 και η περίοδος δοκιμών . Το μόνο που κάνατε ήταν η μοναδική επιστολή στον υπουργό για παροχή χρηματοδότησης 200.000€.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!! Από τότε….το χάος…..
Βέβαια έχετε δικαιολογίες πολλές. Ήρθε ο DANIEL, στη συνέχεια οι εκλογές και ο καταποντισμός,  που χρόνος για την συνέχιση της λειτουργίας του έργου!!
Βέβαια έπρεπε να εγκαινιάσετε ένα τέτοιας εμβέλειας έργο ως Δήμαρχος αλλά η τύχη δεν σας έδωσε τη χαρά. Τελικά αποφασίσατε με χίλια  τεχνάσματα να πείσετε τον εργολάβο να το λειτουργεί αφιλοκερδώς μέχρι τα τέλη της θητείας σας , και φυσικά να το εγκαινιάσετε ακόμη και ως απερχόμενος!!!

Τελικά στις 28/12/23 και με την πίεση να σταματήσει το έργο να λειτουργεί στις πρώτες μέρες του νέου έτους  και με τη σύμφωνη γνώμη μου, αναθέσατε στον εργολάβο, τη συνέχιση λειτουργίας για έναν ακόμη μήνα (Ιανουάριο), έναντι 14.000€  γιατί τόσο υπόλοιπα ήταν στο λογαριασμό του Συνδέσμου.
Ποια άλλη ενέργεια πλην της επιστολής στον υπουργό κάνατε τα τελευταία χρόνια για την σωστή λειτουργία αυτού του έργου .
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ !!!!!!
Κόπτεστε σήμερα εσείς για τη λειτουργία του έργου? Που είστε εξαφανισμένος από τα Δημοτικά Συμβούλια επί 3 μήνες,  με ευτελή δικαιολογητικά και ενώ κυκλοφορείτε κανονικά?Συμμετέχετε σε συνεδριάσεις άλλων οργάνων ακόμα και θέτετε υποψηφιότητα,  ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο που επί χρόνια ήσαστανΔήμαρχος, απαξιοίτε να εμφανιστείτε.
Γιατί δεν μας παραδώσατε επίσημα το Δήμο?
Γιατί δεν έρχεστε σήμερα στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Συνδέσμου,  να μας παραδώσετε ως οφείλεται,  και να μας υποδείξετε ως μεγάλος φωστήρας με ποιο τρόπο να θέσουμε πάλι σε λειτουργία το έργο.

Το παρελθόν σας είναι αμαρτωλό.  Πάτε να ξυθείτε αλλού,  εδώ δεν σας παίρνει.
Αφήστε τους ύμνους για την κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται τέτοιους υμνητές σαν εσάς!
Είστε κακό παράδειγμα.
Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή,  συναισθανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος προκαλέσαμε το Δεκέμβριο πριν ακόμη αναλάβουμε,  σύσκεψη στις ΤεχνικέςΥπηρεσίες Νομού Καρδίτσας για εξεύρεση λύσης.
Τον Ιανουάριο ως νέα αρχή επίσης κάναμε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο για εξεύρεση λύσης. Αμέσως  τις επόμενες ημέρες επισκέφτηκα ο ίδιος τον κ Λιβάνιο, για την επίλυση του προβλήματος.
Κ. Σκάρλο,  όλοι πλέον ξέρουν τα έργα και ημέρες σας , γι’ αυτό και σας έστειλαν …..στο σπίτι!!! Εμένα τουλάχιστον κάποια,στιγμή θα με στείλουν πίσω στη δουλειά μου .

Ακόμα και η αγωνία σας για την επαναλειτουργία του έργου είναι ΨΕΥΤΙΚΗ ….. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ,….ΟΜΙΛΕΊΤΕ!!!

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η διαδικασία θεώρησης και έκδοσης δελτίων μετακίνησης ΑΜΕΑ
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της παράκαμψης της Καρδίτσας