Ειδήσεις

Καλές επιδόσεις στο βάδην με Αρβανιτάτου Χ. Γατή Φ. και Φλώρου Π. ο Φωκιανός


Την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 στην Παραλία Μεγάρων – Περιοχή «Βαρέα»  έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23 καθώς και αγώνας Βάδην 10χλμ. Κ20 Ανδρών – Γυναικών και Κ18 Ανδρών και 5χλμ. Κ18 Γυναικών.

Παρόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που έχουν να κάνουν με το Βάδην ο Φωκιανός με τρεις αθλήτριες του, να αγωνίζονται στα 10.000μ Γυναικών Κ 20.

Η Αρβανιτάκου Χρύσα κατέλαβε την 2η θέση στα 10.000μ Νεανίδων με τον πολύ καλό χρόνο 53΄.36΄΄ . Αξίζει να αναφέρουμε ότι αθλήτρια του Φωκιανού ανήκει στην κατηγορία κορασίδων και θα επιδιώξει να πετύχει τον χρόνο των 52΄.00΄΄ που είναι και το όριο για τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν (Εσθονία) 15-18  Ιουλίου 2021  .

Η Γατή Φιλίππα έκανε χρόνο 55΄.30΄΄  κερδίζοντας την 4η θέση στα 10.000μ  Νεανίδων με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Φλώρου Πένυ ήταν 5η με χρόνο 57΄.18΄΄  που δεν ανταποκρίνεται στις μεγάλες δυνατότητες που έχει στο βάδην αλλά οι Πανελλήνιες εξετάσεις τις είναι η πρώτη της προτεραιότητα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες οι αθλήτριες του Φωκιανού έχουν αναδειχθεί πανελλήνιες πρωταθλήτριες στο βάδην την προηγούμενη χρονιά.

Στους αγώνες  τις συνόδευσε ο προπονητής τους, προπονητής του Φωκιανού και Ομοσπονδιακός Βάδην Θανάσης Δεληγιάννης.

Τους αγώνες παρακολούθησε και η νέα πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κα Σοφία Σακοράφα

Η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έγινε με την παρουσία διεθνών κριτών Βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις και οι θέσεις που θα καταλάβουν οι αθλητές και αθλήτριες να προσμετρηθούν στο ολυμπιακό ράνκινγκ.

Ο ΣΕΓΑΣ λειτούργησε το Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που αφορά τη Διεξαγωγή Αγώνων Βάδην Εκτός Σταδίου, θέλοντας να συμβάλλει στην ασφαλέστερη δυνατή παρουσία τόσο των αθλητριών και των αθλητών, όσο και όλων των εμπλεκομένων με τη διοργάνωση (προπονητών, κριτών, εργαζομένων ΣΕΓΑΣ ή διοργανωτή, ιατρικού και εργατικού προσωπικού).

Προηγούμενο άρθρο 9 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Λιβανός για παγετό: Θα γίνει εξειδικευμένη καταγραφή ζημιών ανά καλλιέργεια