Ειδήσεις

Κάλεσμα Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων Καρδίτσας


Συνάδελφοι, Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες έμπορους, επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις καταδίκης για το έγκλημα στα Τέμπη.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και όσων κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Οι καταγγελίες των εργαζομένων ήταν συνεχείς κραυγές αγωνίας. Κανείς δε δικαιούται να λέει “δε γνώριζα”. Οι συγγνώμες του Πρωθυπουργού και τα δάκρυα των Υπουργών δε πείθουν κανέναν.

Τώρα είναι η ώρα να αποδοθούν οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι και να παρθούν μέτρα για ασφαλείς Συγκοινωνίες.

Τώρα είναι  ώρα να μετατρέψουμε την οργή και τη θλίψη μας σε αγώνα. Δίνουμε υπόσχεση στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών, των νέων παιδιών και των εργαζομένων στα τρένα που έχασαν τη ζωή τους, ότι συντασσόμαστε με τον αγώνα τους για να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων καλεί όλους τους επαγγελματίες, έμπορους, αυτοκινητιστές και τα σωματεία αυτοαπασχολουμένων της πόλης μας, την Τέταρτη 8 Μάρτη στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

Να πλημμυρίσει η κεντρική πλατεία. Σταματάμε κάθε εργασία, κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση. 

Δεν είναι η ώρα της σιωπής. Είναι η ώρα του αγώνα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας συμμετέχει στην Αgrothessaly
Επόμενο άρθρο Στάση εργασίας και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8/3