Ειδήσεις

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στο Κιλελέρ απευθύνει η ΕΟΑΣΚ


Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να κάνει φιέστα πάνω στη θυσία των κολίγων, τονίζουν οι αγρότες της Καρδίτσας που καλούν στο συλλαλητήριο στο Κιλελέρ την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10.30 π.μ.

Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου που δόθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, σημείωσε πως οι αγρότες θέλουν λύσεις και απαντήσεις στα αιτήματα και όχι φιέστες από μια κυβέρνηση που δεν έχει δώσει τα 6.600 ευρώ σε όλους τους πλημμυροπαθείς, ούτε τη συνδεδεμένη για το βαμβάκι και το αρδευτικό δίκτυο και τα αναχώματα παραμένουν κατεστραμμένα.

«Είναι ντροπή η κυβέρνηση να στήνει φιέστες όταν με την πολιτική της θέλει να μας κάνει σύγχρονους κολίγους. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό με την παρουσία μας, με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα», είπε και κάλεσε την Περιφέρεια, τους δήμους και τους βουλευτές να πάρουν θέση υπέρ των αιτημάτων των μπλόκων και του τρόπου διεκδίκησής τους για να έχουν τον λόγο στο Κιλελέρ.

Η εκκίνηση για για το Κιλελέρ θα γίνει στις 9:00 το πρωί της Κυριακής από τον κόμβο της Ιτέας, με αγροτικά μηχανήματα.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 7 Απρίλη ο Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά και η Ομοσπονδία διοργανώνουν κινητοποίηση στη γέφυρα στη θέση Σταύρος του Παλαμά.

Καλούν σε μαζική συμμετοχή για τη διεκδίκηση των αιτημάτων για 100% αποζημίωση και έγκαιρη αποκατάσταση από την πλημμύρα καθώς 7 μήνες μετά τα προβλήματα παραμένουν και οξύνονται. Επιπλέον διεκδικούν ολοκληρωμένο σχεδιασμό θωράκισης της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες και όχι αποσπασματικά μέτρα.

ΠΗΓΗ: 902.gr

Προηγούμενο άρθρο Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Γοργοβιτών
Επόμενο άρθρο Υποχρέωση των ιδιοκτητών ακινήτων η εφαρμογή μέτρων πυρασφάλειας