Ειδήσεις

Κάλεσμα των συνταξιούχων ΙΚΑ για την αντιπολεμική συναυλία


Έχει περάσει ένας μήνας που δυστυχώς βιώνουμε τις τραγικές εξελίξεις ενός ακόμα ιμπεριαλιστικού πολέμου με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Εκφράζουμε  την απόλυτη καταδίκη αυτής της επέμβασης, με ανθρώπινες απώλειες, χιλιάδες πρόσφυγες, καταστροφές υποδομών και ανείπωτες συνέπειες για τους λαούς.

Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην απόφαση της κυβέρνησης να εμπλέξει τη χώρα μας στη σύγκρουση αυτή με την αποστολή πολεμικού υλικού.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και όλα τα λαϊκά στρώματα, δέχονται βαρύ πλήγμα στο εισόδημά τους από τις αντεργατικές, αντιασφαλιστικές πολιτικές  μέσα στη δεκαετή κρίση.

Σήμερα δέχονται τις άμεσες επιπτώσεις της πολεμικής σύγκρουσης, που αντανακλώνται από τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα βασικά είδη διατροφής.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στην Ουκρανία εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό της Ουκρανίας και της Ρωσίας και στους λαούς όλου του κόσμου που έχουν υποστεί τις συνέπειες των πολέμων.

Συμμετέχουμε στην αντιπολεμική συναυλία καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία την Τετάρτη 30/3/2022 στις 19:00 στην κεντρική πλατεία.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα