Ειδήσεις

Καλή δύναμη στους μαθητές και μαθήτριες, που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισής της, της έντασης της αντιλαικής επίθεσης σε βάρος τους εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργατικών – λαικών οικογενειών, σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νεολαίας και τους ξεσπάσματος του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία.

Οι μαθητές με τους αγώνες τους των τελευταίων ετών για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, μπλόκαραν ψηφισμένους νόμους της κυβέρνησης για το εξεταστικό, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές και στις εξετάσεις, μαχητές γενικότερα στη ζωή, ό,τι και να γίνει.

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που ονειρεύονται και αγωνιούν για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύγχρονο σύστημα παιδείας, κόντρα στον αντιδραστικό νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Ο δρόμος της ζωής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!!!

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εύχεται υγεία και δύναμη σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα - Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για την Τρίτη 31/5