Ειδήσεις

Καταδικάζουμε τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης εναντίον των εκπαιδευτικών


Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών. Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Ν. Καρδίτσας  καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια της Υπουργού της παρα-Παιδείας Κεραμέως να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εκπαιδευτικών και να τρομοκρατήσει τον λαό που αγωνίζεται για την παιδεία των παιδιών του.

Η κα Κεραμέως επιχειρεί να σπάσει κάθε ρεκόρ αυταρχισμού, τρομοκρατίας και ποινικοποίησης εναντίον των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών, καθώς θορυβημένη από την μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην Απεργία-Αποχή που με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα  απαντάνε στον αντιεκπαιδευτικό όλεθρο που προωθείται στην εκπαίδευση, προχωρά ξανά σε αγωγή εναντίον της Απεργίας που έχει καλέσει η ΑΔΕΔΥ, στέλνοντας τους δασκάλους των παιδιών μας δεύτερη φορά στα δικαστήρια σε διάστημα λίγων ημερών.

Η Κυβέρνηση που πριν μια βδομάδα έστειλε τα ΜΑΤ στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, τώρα επιχειρεί ξανά να φιμώσει τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς με δικαστικές αποφάσεις, συκοφαντίες και απειλές. Η Κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών είναι κομμάτι της προσπάθειας να φιμωθεί κάθε φωνή αντίστασης και να μπουν στον γύψο τα συνδικάτα. Σε αυτή τους την προσπάθεια θα βρουν απέναντι ακόμα πιο μαζική, πανεκπαιδευτική – πανεργατική καταδίκη της πολιτικής τους που μετατρέπει την παιδεία σε εμπόρευμα και τα σχολεία σε σουπερ μάρκετ.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για το Σάββατο 9/10
Επόμενο άρθρο Μέτρα φυτοπροστασίας για τα μηλοειδή