Ειδήσεις

Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί την 24η Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 11:00 και ώρα λήξης 14:00. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης έχει ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».(Εισηγήτρια: κ. Σκούφη Βασιλική, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

Η λήψη απόφασης κρίνεται κατεπείγουσα καθώς η προθεσμία εκτέλεσης είναι μέχρι τις 2/5/2024 και πρέπει να ληφθεί η απόφαση παράτασης, πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνσηdlplastira@plastirasota.gr,με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείοή με τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο του Δ.Σ.,

Α) αποφανθείτε για το κατεπείγον ή μη της συνεδρίασης και του θέματος της παρούσας πρόσκλησης,

Β) καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί του ανωτέρω θέματος

Για τα θέματα θα σας αποσταλείμέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείουεισήγησηγια την ενημέρωσήσας.Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς την έγκριση ή μη τόσο του κατεπείγοντος της συνεδρίασης όσο και του θέματος της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετεΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον το θέμα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψης κλιμακίου της Νέας Αριστεράς σε Καρδίτσα και Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη βίαιη ματαίωση της εκδήλωσης με τίτλο «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ;»