Ειδήσεις

Καθαρισμός του ποταμού Καράμπαλη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Στον καθαρισμό το ποταμού Καράμπαλη στην Π.Ε Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας,  με  νέο έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ,  που χρηματοδοτείται από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Το έργο αφορά σε εργασίες καθαρισμού, στο τμήμα από την συμβολή του Καράμπαλη στο ρέμα Καλέντζη και ανάντη μέχρι τη γέφυρα της Ε.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας με  απομάκρυνση φερτών, κλαδιών και διαφόρων προσχώσεων καθώς και άλλες εργασίες που κρίνονται απαραίτητες για την αποτελεσματική διόδευση του νερού και την αντιμετώπιση προβλημάτων ροής.

«Δημοπρατούμε ένα νέο έργο στον ποταμό Καράμπαλη που οδηγεί στην  ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας της Π.Ε. Καρδίτσας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σύμμαχο τη φύση, σε συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες,  στην περιοχή της Καρδίτσας  χρηματοδοτούμε και έχουμε σε εξέλιξη   ένα μεγάλο έργο καθαρισμών και διευθετήσεων ποταμών και χειμάρρων, που θεραπεύουν πληγές και δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας για ανθρώπους, περιουσίες,  δημόσιες υποδομές και δίκτυα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Ιανός: Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης από τους δικαιούχους-πληγέντες
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού