Ειδήσεις

ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας: Η κυβέρνηση εξαντλεί τις οικονομικές αντοχές και την υπομονή του ελληνικού λαού


Σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για το  πρώτο τρίμηνο του 2022, η Ελλάδα κάνει «πρωταθλητισμό» στην ακρίβεια όσον αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα.

Παρά ταύτα είδαμε τον πρωθυπουργό να πανηγυρίζει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το κόστος ενέργειας. Μάλιστα, επ’ αφορμή της χορήγησης του «PowerPass», ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αποκαθιστά μια «αδικία». Σε τι ακριβώς αναφερόταν;

Όλο το προηγούμενο διάστημα το κυβερνητικό επιτελείο καλλιεργούσε ένα κλίμα υπεραισιοδοξίας αναφορικά με την χορήγηση του «PowerPass» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ωστόσο, αποδείχθηκε μια απάτη, καθώς οι πολίτες έμειναν ενεοί όταν είδαν τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα, με τα ποσά αποζημίωσης να είναι υποπολλαπλάσια από αυτά που ανέμεναν.

Ο νομός Καρδίτσας είναι συνηθισμένος από τις κούφιες υποσχέσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τώρα είχαν την «ευκαιρία» – δυστυχώς – να το διαπιστώσουν και οι πολίτες όλης της επικράτειας.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «η κυβέρνηση θα εξαντλεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο ώστε να προστατεύει την αγοραστική δύναμη των πολιτών». Η αλήθεια, όμως, είναι ότι μέχρι στιγμής εξαντλεί τις οικονομικές αντοχές και την υπομονή του ελληνικού λαού.

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να νομίζει ότι αναβιώνει την «μέρα της μαρμότας», όμως ο χειμώνας είναι μπροστά μας και δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση που πορεύεται δίχως σχέδιο, κάνοντας επικοινωνιακή πολιτική εις βάρος των πολιτών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Παλαμά
Επόμενο άρθρο Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο στη Δ.Ε. Ιτάμου Καρδίτσας