Ειδήσεις

ΚΚΕ(μ-λ) Καρδίτσας: Η απάντηση χτίζεται στην πάλη


Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψηφίων του για την εκλογική περιφέρεια Καρδίτσας δόθηκε από το ΚΚΕ(μ-λ).

Το ΚΚΕ (μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 21 Μάη αυτοδύναμα και πανελλαδικά, με συνδυασμούς σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και με κεντρικό προεκλογικό σύνθημα «για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε!».

Όπως τονίστηκε από τους υποψήφιους «Όταν η φτώχεια και η εξαθλίωση απλώνεται…Όταν «κανονικότητα» είναι η δουλειά-κάτεργο, οι σκοτωμοί εργαζομένων, η «φυλάκιση» της νεολαίας σε ζωή χωρίς δικαιώματα, η κατάργηση της περίθαλψης, οι μαζικοί πλειστηριασμοί…Όταν «ασφάλεια» είναι το φούντωμα του άδικου πολέμου στην Ουκρανία, η μετατροπή της χώρας σε πολεμική βάση των φονιάδων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ… Όταν «ανάπτυξη» είναι τα νέα «Προγράμματα Σταθερότητας» που ετοιμάζουν κιόλας οι ιμπεριαλιστές της ΕΕ… Όταν «δημοκρατία» είναι οι διώξεις και η καταστολή σε κάθε αγώνα και αγωνιστή, οι απαγορεύσεις στην απεργία, τη διαδήλωση, τον ταξικό συνδικαλισμό, ενώ τα ακροδεξιά και φασιστικά μορφώματα αναδείχνονται σε πολιτικούς παράγοντες του συστήματος…Τότε δεν υπάρχει «μικρότερο κακό»!

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και τα συμπληρώματά τους ετοιμάζουν την επόμενη μαύρη μέρα σύμφωνα με τις επιταγές των ιμπεριαλιστικών αφεντικών τους και του ντόπιου κεφαλαίου.

Δεν είναι «απάντηση», αλλά υπόκλιση στη βαρβαρότητα οι κοινοβουλευτικές αυταπάτες που καλλιεργεί η ηγεσία του ΚΚΕ.

Η απάντηση χτίζεται στην πάλη, στην Αντίσταση και την Οργάνωση λαού και νεολαίας! Αυτήν την κατεύθυνση πάλεψε με συνέπεια και αποφασιστικότητα το ΚΚΕ(μ-λ) όλα τα προηγούμενα χρόνια! Αυτήν την κατεύθυνση προβάλλει και παλεύει και στις εκλογές! Με αυτήν την κατεύθυνση και την «Πρόταση Συντονισμού και κοινής δράσης Αριστερών Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων» που έχει καταθέσει από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη θα συνεχίσει την πάλη του την επομένη των εκλογών! Αυτήν την κατεύθυνση στηρίζει η ψήφος στο ΚΚΕ(μ-λ)!

 

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Παρεμβάσεις στην Κοινότητα του Παραρτήματος Ρομά Σοφάδων