Ειδήσεις

Κλείδωσε … ο αποκλεισμός Μουζακίου – Λίμνης Ν. Πλαστήρα – Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος


Αγαπητοί Πολίτες, Με μεγάλη ανησυχία ο εμπορικός κόσμος της περιοχής μας και όλα τα όργανα της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου, παρακολουθούν και καταγράφουν τα περίεργα, τα παράλογα και τα ανεξήγητα που συμβαίνουν, με τον χρόνο αποκατάστασης των βλαβών! και τα εκτελούμενα υποτίθεται έργα! στην Κλειστή! Ε.Ο Μουζάκι-Ανθοχώρι-Κερασιά- Λίμνη Ν. Πλαστήρα.

Τρία χρόνια τώρα δοκιμάζονται οι αντοχές, η υπομονή μας, η κοινή λογική και η οικονομία στην εκτός πραγματικότητας, θλιβερή και παραπλανητική! κατάσταση με τα αλληλοσυγκρουόμενα αιτήματα! και τις αποφάσεις! οργάνων και Υπηρεσιών Δήμου Μουζακίου και Π.Ε Καρδίτσας.

Καλπάζει από το έτος 2020 η απογοήτευση, η αποδοκιμασία και η αγανάκτηση των κατοίκων, στενάζει η αγορά του Μουζακίου και ο τουρισμός της γείτονος Λίμνης, λόγω της αδυναμίας πρόσβασης, Πότε με πινακίδες και Πότε χωρίς αυτές!

Βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε καθημερινά για ανάπτυξη! νέα έργα! ΕΑΠ! ΕΑΠΑ! Σχέδια ανασυγκρότησης! Προγράμματα! επισκέψεις Υφυπουργών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων κ.ά. επισήμων! Απούσης της Κοινότητας Μουζακίου, η οποία ζει τον εφιάλτη του αποκλεισμού με την αδιανόητη και επιζήμια καθυστέρηση στην αποκατάσταση του δρόμου, λόγωκακής βατότητας! Ή λόγω ολιγωρίας! απραξίας! αντιφάσεων! και παραλείψεων! Κάποιων υπεύθυνων!

Δεν γνωρίζουμε Ποιόν! και Ποια! συμφέροντα και σκοπιμότητες εξυπηρετεί αυτή η τριετής! και παρατεινόμενη ποικιλοτρόπως έλλειψη! Οδικής Σύνδεσης του Μουζακίου με την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ν. Πλαστήρα!

Πολλά! Περίμεναν οι Πολίτες από τη Δημοτική Αρχή του Μουζακίου, αλλά δυστυχώς και κατά την άποψή μας βρισκόμαστε μπροστά σε μια αδυναμία εκφοράς λόγου και

ξεκάθαρης πολιτικής βούλησης! διεκδικήσεων και απαιτήσεων, προβάλλοντας ένα δειλό και δήθεν ενδιαφέρον! Που δίνει την εντύπωση έλλειψης ολιστικής προσέγγισης του προβλήματος! Υπολείπεται των απαιτήσεων της Κοινωνίας! Αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων! Και δείχνει ότι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Πολιτών! Το Μουζάκι επιτέλους δεν δύναται να προχωρήσει χωρίς τους γείτονές του και για υτό ζητάει αλληλεγγύη!

Αρκετά τα επιζήμια παιγνίδια! σε βάρος μας και εν γνώσει των τοπικών! Περιφερειακών! και κεντρικών Αρχόντων! Με τον τουριστικό άξονα Μετέωρα-Μουζάκι-Λίμνη Ν. Πλαστήρα Εκτός Λειτουργίας! για τρία (3) Ολόκληρα Χρόνια.-

«Καιρός οι Αρμόδιοι να Αναμετρηθούνε με Ευθύνες και Υποχρεώσεις……»

 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου, Γραμματέας Π.Ο.Π Μουζακίου

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εναρκτήρια Εκδήλωση των Ξενόγλωσσων Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ελληνική Λύση: Αδικίες στις προκαταβολές αποζημιώσεων των αγροτών της Θεσσαλίας