Ειδήσεις
Tags |

Κλιμάκια με κοινωνικούς λειτουργούς του Ε.Ε.Σ. στο Μουζάκι


Κλιμάκια με κοινωνικούς λειτουργούς του Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο των δράσεων ανθρωπιστικής αρωγής και ψυχοκοινωνικής στήριξης των νοικοκυριών που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα Daniel, παρέλαβαν, από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από δυνητικά δικαιούχους των Τοπικών Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, Ριζοβουνίου, Κρανέας, Μαγούλας, Αγναντερού και Παλαιοχωρίου του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας.

Άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και θα ενημερωθούν οι τελικοί δικαιούχοι, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ιδιαίτερα σημαντική, για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήταν η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο ως προς τη διάδοση της πληροφόρησης σε τοπικό επίπεδο και την κινητοποίηση των κατοίκων, όσο και ως προς την παροχή διευκολύνσεων στους αιτούντες και τα κλιμάκια του Ε.Ε.Σ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου, κ. Στάθη Θεοφάνη, καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μαγουλίτσας, κ. Κορώνη Κωνσταντίνο, Ριζοβουνίου, κ. Γκερμπεσιώτη Γεώργιο, Κρανέας, κ. Καραμπέκο Ευάγγελο, Μαγούλας, κ. Γκόλια Κωνσταντίνο, Αγναντερού, κ. Τζιβέλη Απόστολο και Παλαιοχωρίου, κ. Νίκου Παναγιώτη, για την αρωγή στο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού και τη συμβολή τους στην υποστήριξη των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

 

Προηγούμενο άρθρο Rural Innovation: Μια σειρά συζητήσεων και εργαστηρίων συνδημιουργίας στην περιφέρεια από το Impact Hub Athens
Επόμενο άρθρο Nέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς