Ειδήσεις

Κλιμάκια του ΚΚΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας


Πολυμελείς αντιπροσωπείες του ΚΚΕ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.     Συγκεκριμένα, κλιμάκια του Κόμματος, με επικεφαλής τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστα Παρασκευά και Κύριλλο Παπασταύρου, καθώς και τους Μαρία Γαβαλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ & Γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας, τους βουλευτές Γιώργο Λαμπρούλη, Βασίλη Μεταξά και Νίκο Παπαναστάση, τον Αχιλλέα Κανταρτζή, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάσο Τσιαπλέ και εκλεγμένους και υποψήφιους σε δήμους της περιοχής, έχουν μεταβεί στις περιοχές της Καρδίτσας και της Μαγνησίας, όπου οι κάτοικοι δοκιμάζονται σκληρά.

            Οι αντιπροσωπείες του ΚΚΕ ενημερώνονται από τους αρμόδιους φορείς για τα σοβαρά και επείγοντα προβλήματα, απαιτώντας ταυτόχρονα την άμεση επίλυσή τους καθώς και την ολόπλευρη στήριξη των κατοίκων. Συντονίζουν την οργάνωση της αλληλεγγύης από τις δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την άμεση βοήθεια προς τους πληγέντες.

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση προς Μηχανικούς- μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ για την εγγραφή τους στο Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών