Ειδήσεις

Κλιμακώνει την αντίδρασή του απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ με αποχή των εκπροσώπων του από συμβούλια και επιτροπές


Η Διοικούσα Επιτροπή κατά την συνεδρίαση τις Τρίτης 28 Νοεμβρίου 2023, αποφάσισε την κλιμάκωση των αντιδράσεων, με αποχή των εκπροσώπων του ΤΕΕ/ΤΚΔΘ από συμβούλια και επιτροπές από 29/11/2023 έως τις 12/12/2023. Η πρόταση αυτή έρχεται ως συνέπεια της διαπίστωσης πως η κυβέρνηση εμμένει στις διατάξεις του άδικου και παράλογου νέου φορολογικού νομοσχεδίου σχετικά με την εισαγωγή του τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ καλεί τα μέλη του σε επαγρύπνηση καθώς η επιμονή της Κυβέρνησης σε ένα νομοσχέδιο μεροληπτικό και αναποτελεσματικό επί της ουσίας, δημιουργεί κοινωνικό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Παράλληλα, η Διοικούσα Επιτροπή βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και συνεννόηση με όλους τους επαγγελματικούς φορείς προκειμένου να προχωρήσει στην περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνεφόσον κριθεί σκόπιμο.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση του Προγράμματος Γεωργικής Ανάπτυξης της Θεσσαλίας