Ειδήσεις

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Σοφάδων


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου    πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Σοφάδων, παρουσία του  Δημάρχου κ. Δημοσθένη Κατσή, των αντιδημάρχων, των εντεταλμένων συμβούλων, των υπόλοιπων  μέλων  του Δ.Σ., του προέδρου και των τοπικών συμβούλων της Δημοτικής ενότητας Σοφάδων.

Την πίτα ευλόγησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Περιφέρειας Σοφάδων Πρωτόπρ. Ηλίας Γώγος ο οποίος ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία, στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου καθώς και στις οικογένειές τους  και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Σοφάδων π. Νικόλαος Μάλλιος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος  ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι έτος δημιουργίας και  προοπτικής, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία ενώ απευθυνόμενος  προς τους εργαζόμενους   ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου, που για πρώτη φορά για μένα, ως Δήμαρχος  βρίσκομαι ανάμεσα σας, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζόμενων του  Δήμου μας, του Δήμου Σοφάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους υπαλλήλους – συνεργάτες μου, που με την πολύτιμη βοήθεια σας ξεκινάμε την ανοδική πορεία, την πορεία προόδου του Δήμου μας, επ’ ωφέλεια όλων των δημοτών. Στόχος μας είναι  να ενδυναμώσουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας και να είμαστε αποδοτικοί στη δουλειά μας. Στη δική σας συνεργασία βασίζομαι για να πετύχουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. MΕίμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουν οι υπηρεσίες μας και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εργασίας με όρια που θα δημιουργήσουν ασφαλείς και ευχάριστες συνθήκες εργασίας για όλους μας.Να είμαστε γεροί να κάνουμε πολλά και καλά έργα».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δήμαρχος  καλωσόρισε ανάμεσα στους εργαζομένους την  συνταξιούχο  πλέον υπάλληλο του Δήμου κα Τασία Κούνουπα, εξαίροντας το ήθος της και τη συνέπειά της και αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό τη σημαντική προσφορά της επί σειρά ετών  στην υπηρεσία των Δημοτών αλλά και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για αυτή της τη συνεισφορά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για μια νέα δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Τα φλουριά κέρδισαν οι υπάλληλοι του Δήμου:

Μιχάλης Γρίβας (ασημένια εικόνα),

Παναγιώτα Νικολάου (Σ/Κ στα Λουτρά Σμοκόβου),

Δημήτριος Ζαχαρόπουλος (3ήμερη άδεια).

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου στον Αντιπεριφερειάρχη
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η Ημερίδα στο Μουζάκι με θέμα Αυτοδιοίκηση και Πολίτες