Ειδήσεις

Κοπή Βασιλόπιτας από τα παιδιά των Κατηχητικών


Το Σάββατο 20-1-2024 και την Κυριακή 21-1-2024 σε μια πολύ ζεστή, οικογενειακή ενοριακή, χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των κατηχητικών των Ιερών Ναών της Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας και του Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας.

Μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων τα παιδάκια με πολύ ενθουσιασμό επέστρεψαν στο κατηχητικό τους και έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησαν και έκοψαν οι Ιερείς του Ναών, που με πολύ πατρική αγάπη είναι πάντα δίπλα στα παιδιά των κατηχητικών επισημαίνοντας το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στο κατηχητικό και τα οφέλη που αποκομίζουν από αυτό.

Τα παιδάκια ταυτόχρονα, πέρασα όμορφες στιγμές στα κατηχητικά τους, παίζοντας, τραγουδώντας και ακούγοντας το λόγο του Θεού.

Το κατηχητικό στην Ζωοδόχου Πηγή Καρδίτσας λειτουργεί κάθε Κυριακή 11.00-12.00 το πρωί. Το κατηχητικό στον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας λειτουργεί κάθε Σάββατο 4.00-5.00 το απόγευμα. Περιμένοντας με πολύ αγάπη και χαρά τα παιδιά δημοτικού και Γυμνασίου να περάσουν μια όμορφη, καρποφόρα και δημιουργική ώρα δοξάζοντας τον Τριαδικό Θεό.

Προηγούμενο άρθρο Με ρεαλισμό αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του κόντρα στην ΑΕΚ!
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε τις συναντήσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής