Ειδήσεις

Ξεκίνησε τις συναντήσεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής


Έχοντας ως προτεραιότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, ο Δήμαρχος Σοφάδων θα βρίσκεται   σε προγραμματισμένες ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις  στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων  αλλά και σε κάθε Τοπική Κοινότητα ξεχωριστά προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και άμεση επίλυση.

Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι η ενίσχυση του διαλόγου και της επικοινωνίας με όλους τους δημότες, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Κατσής συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.Βασίλειο Φαλούτσοκαι κ. Χρήστο Κατσαντώνη, καθώς επίσης και από τον προϊστάμενοτης Τεχνικής Υπηρεσίαςκ. Ευάγγελο Αραμπατζή, συνάντησε τους Προέδρους με τους Συμβούλους των Τοπικών Συμβουλίων και τους κατοίκους των κοινοτήτων που επισκέφτηκε όπου ανέλυσαν από τη δική τους σκοπιά όλα όσα πρέπει να αλλάξει άμεσα η δημοτική αρχή. Οι κοινότητες που επισκέφτηκε ο Δήμαρχος  κ. Δημοσθένης Κατσής είναι οι παρακάτω:

  • Τοπική Κοινότητα Άγιου Βησσάριου
  • Τοπική Κοινότητα Μασχολουρίου
  • Τοπική Κοινότητα Καππαδοκικού
  • Τοπική Κοινότητα Γραμματικού και Οικισμό Νέου Ικονίου

 

Ο κ. Κατσής  εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε  όλους όσους συμμετείχαν, τόνισε την ανάγκη για συλλογική δουλειά και αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων ώστε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και να γίνει ένας Δήμος σύγχρονοςκαι συμμετοχικός  και εξέφρασε την πεποίθησή του  ότι όλοι μαζί θα εργαστούν  με αποφασιστικότητά για την επίλυση των προβλημάτων και την πρόοδο του τόπου.

 

Προηγούμενο άρθρο Κοπή Βασιλόπιτας από τα παιδιά των Κατηχητικών
Επόμενο άρθρο Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Τιμοθέου