Ειδήσεις

Κοπή βασιλόπιτας των καθηγητών Φυσικών Επιστημών


Σε χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των καθηγητών Φυσικών επιστημών το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 στην ταβέρνα Κοντοζήσης.
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Καρδίτσας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εν ενεργεία καθηγητές ΦυσικήςΧημείας και Βιολογίας πολλών σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Συντονιστής έργου Θετικών Επιστημών κ. Νίκος Διαμαντής (Dr Φυσικός), ο υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Αριστείδης Γκάτσης (Φυσικός), ο υπεύθυνος ΚΠΕ Μουζακίου Αντώνης Ντάνης (Χημικός), η διευθύντρια του 1ου πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας Μαρία Καμπόση ( ΠΕ86 και Φυσικός), ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας Δήμος Ζάρρας ( ΠΕ12.10 και Φυσικός), ο πρώην συνεργάτης του Ε.Κ.Φ.Ε. ως υπεύθυνος για τα Δημοτικά Γιάννης Ντελής (Φυσικός και ΠΕ70), καθώς και ο πρώην υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Σεραφείμ Μπίτσιος που συνταξιοδοτήθηκε.
Αντάλλαξαν ευχές για καλή συνεργασία και δημιουργική σχολική χρονιά, καθώς και προσωπική υγεία και ευτυχία. Τυχερός της φετινής χρονιάς που βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα δώρο χρήσιμο για το εργαστήριο και για το σπίτι, ήταν ο Φυσικός του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου Βάιος Μπάγκος. Ευχαριστούμε το καφέ “dot” για την προσφορά 5 καφέδων αλλά και τον πολυχώρο “Φιλόνεικο” που προσέφερε δωρεάν μάθημα ιππασίας στον τυχερό με το φλουρί.

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΚ Θεσσαλίας: Σε λήθαργο η κυβέρνηση για την αισχροκέρδεια στο ράφι
Επόμενο άρθρο Κοπή βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Καρδίτσας