Ειδήσεις

Κορονοϊός: Δυο διαφορετικές απόψεις, δυο αντίθετοι κόσμοι (Α΄ μέρος) -Του Σωκράτη Βασιλάκου


Μάρτης 2020 ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι της πανδημίας του κορονοϊού (covid-19), αλλά και του στημένου ιατροπολιτικού παιχνιδιού, το οποίο η περισσότερη από τη μισή Ελλάδα το έχει αντιληφθεί….

  1. Από την πρώτη στιγμή, η επιστημονική κοινότητα διχάστηκε ως προς το την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η μία άποψη προβάλλεται και προπαγανδίζεται με κάθε τρόπο, σε παγκόσμιο επίπεδο από τα συστημικά ΜΜΕ (κυβερνητικά και ιδιωτικά) και ή άλλη αποσιωπάται πλήρως. Διακινείται ωστόσο μέσα από φ/β, γιουτιούμπ και άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους.
  2. Μια παγκόσμια συνομωσία αποσιώπησης και αποκλεισμού της άλλης άποψης επικρατεί, παρά το γεγονός  ότι χιλιάδες επιστήμονες του ιατρικού χώρου ανά τον κόσμο μεταξύ των οποίων νομπελίστες, διάσημοι και κορυφαίοι παγκοσμίως, διατυπώνουν ελεύθερα τα λάθη και τις σκοπιμότητες  στη διαχείριση της πανδημίας και τους κινδύνους που εγκυμονούν τα εμβόλια στην υγεία των εμβολιασμένων, τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου, ενώ αναφέρουν σωρεία παρενεργειών και θανάτων που ήδη έχουν προκληθεί από τους εμβολιασμούς, τα οποία επιμελώς αποκρύπτονται από την επίσημη ιατροπολιτική ομάδα.
  3. Για πρώτη φορά, ένα γεγονός, συντονίζεται και προβάλλεται σε πλανητικό επίπεδο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και από όλες τις κυβερνήσεις, λες και κάποια αόρατη δύναμη, ένα αόρατο πνεύμα τους καθοδηγεί. Τι να συμβαίνει άραγε;
  4. Από τις πρώτες ημέρες αποφασίζεται και κατοχυρώνεται δια νόμου το ακαταδίωκτο όλων όσων με εντολή της κυβέρνησης συμμετέχουν σε επιτροπές και «ενημερώνουν» το κοινό. Αναρωτήθηκε η κοινή γνώμη, γιατί αυτή η ασυλία; Μήπως η πληροφόρησή τους που ενδεχομένως περιέχει ψέματα, και ανακρίβειες τους καθιστά ένοχους και υπόδικους και γιαυτό θέτουν όλους αυτούς τους κρατικούς πληροφοριοδότες ή παραπληροφοριοδότες  στο νομικό απυρόβλητο;
  5. Γιατί καμία κυβέρνηση δεν κάλεσε εκπροσώπους της αντίθετης άποψης, που επιμελώς την αποκρύπτουν, προκειμένου να διερευνηθούν από κοινού ζητήματα που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγούσαν σε καλύτερες λύσεις και καλύτερη αντιμετώπιση  της πανδημίας;
  6. Αναρωτήθηκε η κοινή γνώμη γιατί υποχρεώνουν τον πολίτη να κάνει σώνει και καλά εμβόλιο, επιβάλλοντας ακόμη και πρόστιμα, παραβιάζοντας έτσι συνταγματικούς κανόνες και ιατρικούς όρους που λένε ότι η υγεία του κάθε ανθρώπου είναι προσωπική και απαραβίαστη υπόθεσή και ότι «καμία ιατρική επέμβαση δεν γίνεται στον άνθρωπο χωρίς την συγκατάθεση του ίδιου»; Η κάθε κυβέρνηση οφείλει να παίρνει άλλα μέτρα για τον περιορισμό της επέκτασης της πανδημίας και όχι να πειραματίζεται με την υγεία εκείνων που δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα.
  7. Προβληματίστηκε  η κοινή γνώμη, γιατί επέκτειναν τον νόμο «Περί διασποράς ψευδών ειδήσεων και σε ιατρικά θέματα»; Φυσικά δεν είναι άλλος από το να διώκουν ποινικά, όπου μπορούν και την αντίθετη άποψη περί κορονοϊού.
  8. Ο υπουργός υγείας από τη μια λέει ότι υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ και από την άλλη θέτει σε αναστολή εργασίας 7500 υγειονομικούς επειδή δεν εμβολιάζονται και μέχρι τέλη του Μάρτη 2022 λέει ότι θα τους απολύσει. Ωστόσο πολλοί από τους εργαζόμενους υγειονομικούς που δεν θέλουν να κάνουν την 3η δόση εμβολίου και άρα θεωρούνται ανεμβολίαστοι και άρα εξίσου ευάλωτοι στον κορονοϊό όσο και οι παντελώς ανεμβολίαστοι, εξακολουθούν να εργάζονται στο ΕΣΥ. Αλήθεια πως να χαρακτηρίσει κανείς αυτές τις ανεκδιήγητες συμπεριφορές;  Εμείς πιστεύουμε ότι η τακτική αυτή εντάσσεται στα κυβερνητικά σχέδια προς την κατεύθυνση ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ
  9. Η κυρίαρχη τάξη, χρησιμοποιεί το φόβο και τον τρόμο, ως μέσο ελέγχου και χειραγώγησης των μαζών. Αυτό έκαναν μέχρι τώρα με το στημένο παιχνίδι του κορονοϊού. Τώρα που ξεκίνησε το ουκρανικό ζήτημα και έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέσα από φόβο και τρόμο πάλι σε παγκόσμιο επίπεδο, η υπόθεση το κορονοϊού θα κοπάσει γιατί ο πόλεμος με τις συνέπειές του είναι καλύτερο όπλο εκφοβισμού και τρομοκράτησης. Άλλωστε η υπόθεση του κορονοϊού άρχισε να κουράζει αλλά και να αποκαλύπτονται τα μελανά και τρωτά σημεία του όσο και αν προσπαθούν να τα κουκουλώνουν.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανάγκη για άμεσες εκταφές στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Με μια ξεχωριστή μουσική περφόρμανς ανοίγει η αυλαία του 37ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου