Ειδήσεις

Κώστας Μπαρμπούτης: Γιατί ζητώ να με ψηφίσετε


Σε λίγες μέρες οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Καρδίτσας θα κληθούν να επιλέξουν τους νέους Περιφερειακούς Συμβούλους που θα τους εκπροσωπήσουν στη νέα Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας. Όπως σε όλες τις εκλογές, έτσι και σε αυτές που ακολουθούν, εκτιμώ ότι η απόφαση κάθε ψηφοφόρου πρέπει στηρίζεται σε ορισμένες βασικές αρχές και η επιλογή του να σταθμίζει τις αξίες και τις πραγματικές προθέσεις κάθε υποψηφίου.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι συμπολίτες με γνωρίζουν ως άτομο, τους περισσότερους τους έχω συναντήσει τις τελευταίες μέρες στις επισκέψεις μου στην Καρδίτσα και στους οικισμούς του Νομού Καρδίτσας, θα περιγράψω συνοπτικά στη συνέχεια ορισμένους βασικούς λόγους για τους οποίους κρίνω ότι αξίζω να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες να με ψηφίσουν:

  1. Γιατί ως ενεργός πολίτης της Καρδίτσας, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε όλη της διάρκεια της ζωής μου, αντιλαμβάνομαι άμεσα τα προβλήματα του Νομού μας.
  2. Γιατί διαθέτω εμπειρία στη διοίκηση. Η ενασχόλησή του με το Δήμο Καρδίτσας ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος και Αντ. Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας αποτελούν εγγύηση για μια νέα έντιμη, παραγωγική και αποτελεσματική θητεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
  3. Γιατί προτίθεμαι με αγωνιστικότητα να υποστηρίξω κάθε δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μου και να βοηθήσω στην ανάπτυξη της Π.Ε. Καρδίτσας..
  4. Γιατί δεσμεύομαι ότι με την εκλογή μου, θα διεκδικώ ενεργά με τις συνεχείς οχλήσεις μου προς την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία την επίλυση προβλημάτων του Π.Ε. Καρδίτσας και των συμπολιτών μου.
  5. Γιατί θέλω να μην χαθούν οι μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης της Π.Ε. Καρδίτσας που θα ακολουθήσουν την επόμενη περίοδο. Ειδικά, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, η διαχείριση των χρημάτων που θα δοθούν απαιτούν διαφάνεια, διάλογο, μέθοδο, ήθος, γνώση και σωστές αποφάσεις.
  6. Γιατί προτίθεμαι να αγωνιστώ να γίνουν πράξη όσες ιδέες έχω υποστηρίξει με άρθρα μου στον τοπικό τύπο την τελευταία χρονική περίοδο, τα οποία αφορούν στην ανάπτυξη της Π.Ε. Καρδίτσας.
  7. Γιατί ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος εγγυάται τη λειτουργία της Περιφερειακής Αρχής με ήθος, διαφάνεια, αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι, με αίσθημα ευθύνης, ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να αλλάξει σελίδα η Καρδίτσας και να καταλάβει η Π.Ε. Καρδίτσας τη θέση που πραγματικά τις αξίζει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για την Ανάπτυξη, για την Πρόοδο, για την Καρδίτσα μας.

Καλώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους μου να με βοηθήσουν να συμβάλω στην Πρόοδο, την Ανάπτυξη και την Ευημερία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην Π.Ε. Καρδίτσας, κάτι που είναι υπόθεση όλων μας, γιατί αφορά το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

 

Του Κώστα Μπαρμπούτη, Οικονομολόγου, Αντιπρ. Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, πρ. Αντιδημάρχου Καρδίτσας,  Υποψήφιου στην Π.Ε Καρδίτσας με το Συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Δημήτρη Κουρέτα

Προηγούμενο άρθρο Την ακύρωση της κατασκευής του Υ/Ε Αυλακίου στην Κοιλάδα του Αχελώου ζητά η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την Προστασία και Ανάδειξη της Κοιλάδας
Επόμενο άρθρο Ανθρωπιστική βοήθεια ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες, μέσω του Επιμελητηρίου Καρδίτσας