Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Αναβαθμίζεται το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Τη μελέτη του έργου «Αναβάθμιση – ανακαίνιση του ΤΕΠ Καρδίτσας» ενέκρινε το Τεχνικό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας και πλέον αναμένεται να δημοπρατηθεί.

Τη θετική αυτή εξέλιξη για το Νοσοκομείο Καρδίτσας, ανακοίνωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μετά από στενή συνεργασία που είχε με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδος κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας.

Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 1,528 εκατ. ευρώ.

Σε δήλωσή του κ. Τσιάρας αναφέρει:

«Μετά την έγκριση της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καρδίτσας, προϋπολογισμού 5,5 εκατ. ευρώ, δρομολογείται και η αναβάθμιση – ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ενός έργου μείζονος σημασίας για την περιοχή μας, καθώς θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νοσηλευτικού μας ιδρύματος και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας».

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων Αριστοτέλη Σπάνια
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα επισκέψεων Ασημίνας Σκόνδρα