Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Ενωμένοι καταφέραμε το 2019 να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Ενωμένοι ξανά το 2023, θα πάμε την Καρδίτσα ακόμα πιο ψηλά


«Σε όσους επιχειρούν να υψώσουν τείχη διχασμού απαντάμε με ενότητα. Ενωμένοι καταφέραμε το 2019, να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Ενωμένοι θα καταφέρουμε, ξανά, να πάμε τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά » είπε Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος  επισκέφτηκε το Ρούσσο, το Γεωργικό, την Πορτίτσα και τη Μητρόπολη.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, ο Κώστας Τσιάρας μίλησε για τα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης για το Νομό Καρδίτσας και για τον προγραμματισμό για τη νέα τετραετία. «Έχουν δεσμευτεί οι πόροι από διάφορες πηγές και υλοποιούνται έργα που ξεπερνούν τα 800 εκ. ευρώ, ώστε να αναβαθμιστούν οι υποδομές στο Νομό μας. Με αυτά τα μεγάλα έργα κλείνουμε οριστικά τις πληγές του παρελθόντος από τον Ιανό και βάζουμε το Νομό Καρδίτσας κέντρο του Αναπτυξιακού Προγράμματος που έχουμε εκπονήσει για τη Θεσσαλία, με περισσότερα από 570 έργα και παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4,5 δισεκατομμυρίων ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα έργα που δρομολογούνται ενισχύουν την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας» είπε κλείνοντας ο Κώστας Τσιάρας και συμπλήρωσε πως οι νέες υποδομές αφορούν όλους τους κλάδους της οικονομίας, με έμφαση στον πρωτογενή τομέα, την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, έτσι ώστε πραγματικά να δημιουργηθούν μεγαλύτερες ευκαιρίες στον τόπο μας».

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή
Επόμενο άρθρο Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας