Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Εθνική αναγκαιότητα η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας


«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας προβάλει, πλέον, ως εθνική αναγκαιότητα» τόνισε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την προεκλογική του ομιλία στους Σοφάδες.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος πολιτικός ηγέτης που επιζητά την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ επιλέγει για τον εαυτό του το ρόλο της αντιπολίτευσης και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διατηρήσει το ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση» ανέφερε ο κ. Τσιάρας,  μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο για να προσθέσει:

«Σε αυτές τις συνθήκες, η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να εξασφαλίσει σταθερή κυβέρνηση, η μόνη επιλογή που οδηγεί στην πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο πρώην Υπουργός επισήμανε πως, εφόσον οι πολίτες εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία, η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα συνεχίσει να εφαρμόζει πολιτικές που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και εγγυώνται την πρόοδο της κοινωνίας μας.

«Τα τελευταία χρόνια δώσαμε έμφαση στις μεταρρυθμίσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, μειώνοντας το ποσοστό ανεργίας, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. Και ταυτόχρονα, ενισχύσαμε το Κράτος Πρόνοιας που προστατεύει τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Την επόμενη τετραετία, διατηρούμε το βλέμμα μας στην ίδια κατεύθυνση, ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέες γενναίες αυξήσεις των μισθών για τους εργαζόμενους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τους πολίτες να επιβεβαιώσουν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στο ολοκληρωμένο σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά μαζί και την ερχόμενη Κυριακή. Για την φωτεινή Ελλάδα που προχωρά μπροστά με αυτοπεποίθηση. Για την αισιόδοξη Ελλάδα που κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά».

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Επόμενο άρθρο 2.615 τροχονομικές παραβάσεις στη Θεσσαλία το διάστημα από 11 έως 17 Ιουνίου 2023