Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Στα Ολοκληρωμένα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια εντάσσεται κατά προτεραιότητα ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


Στην κατά προτεραιότητα ένταξη του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, κατέληξε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα, μεταξύ του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα με τους συναρμόδιους Γενικούς Γραμματείας των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ενέργειας και Οικονομικών.

Στη σύσκεψη με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνο συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Δημήτρης Σκάλκος και ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Είχε προηγηθεί προσωπική επικοινωνία του Υπουργού Δικαιοσύνης με τους συναρμόδιους Γενικούς Γραμματείς, στους οποίους εξήγησε αναλυτικά τη σπουδαιότητα της κατά προτεραιότητας ένταξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης διατύπωσε την άποψη πως «το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα αποτελέσει ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο, καθώς σηματοδοτεί την οριοθέτηση των χωριών και των οικισμών του Δήμου και θα δώσει αξία στα ακίνητα της περιοχής, ενώ θα επιτρέψει την υλοποίηση νέων επενδύσεων που έχει ανάγκη ο τόπος».

«Με τη μελέτη του Ολοκληρωμένου Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, θα κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα προς όφελος της κοινωνίας και της ανάπτυξης της περιοχής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας.

Προηγούμενο άρθρο Νέες τουαλέτες στο 10ο νηπιαγωγείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλία