Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες ψηφίζουν για να επιλέξουν κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση


«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης προτείνουν νέους φόρους στα μερίσματα και στη γονική παροχή και ερίζουν ποιους φόρους πρέπει να εφαρμόσουν. Εμείς μιλάμε για μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Μιλάμε για βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος και για νέες επενδύσεις. Μιλάμε για ανάπτυξη και περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

Αυτό υποστήριξε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος επισκέφτηκε τη Ρεντίνα και τον Κέδρο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

«Ενώ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για νέους φόρους η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μείωσε 50 φόρους και εισφορές» υπενθύμισε ο Κώστας Τσιάρας, υπογραμμίζοντας πως περιθώρια εφησυχασμού δεν υπάρχουν.

«Οι νέες κάλπες της 25ης Ιουνίου είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν ξανά με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δώσουμε τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει μια σταθερή, αυτοδύναμη κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχθηκε τίποτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου και συνεχίζει να πολιτεύεται με λαϊκίστικα επιχειρήματα που αποστρέφονται οι πολίτες» δήλωσε ο Κώστας Τσιάρας, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, είπε πως επιχειρεί να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι πολίτες δεν καλούνται να επιλέξουν ποια είναι λιγότερο κακή αντιπολίτευση. Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν την καλύτερη Κυβέρνηση του τόπου. Επιλέγουν την κυβέρνηση που θα μπορέσει να οδηγήσει με ασφάλεια την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη» είπε κλείνοντας ο π. Υπουργός Δικαιοσύνης και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν ξανά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα