Ειδήσεις

Κουκλοθεατρική παράσταση από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας


Έχετε δει δέντρα από… κουραμπιέδες; Όχι… Ε, τότε τι κάθεστε… Πάρτε τη φωτογραφική σας μηχανή και ελάτε να ταξιδέψουμε στο Ποντικοκούραμπο. Εκεί που κάθε Χριστούγεννα, όποιος θα φτιάξει στην αυλή του το πιο ψηλό δέντρο από κουραμπιέδες, θα ανακηρυχθεί ο νικητής της χρονιάς, θα φορέσει τη μοβ γραβάτα και θα γιορτάσει στην πλατεία, τσουγκρίζοντας με όλους τους κατοίκους του Ποντικοκούραμπου και τους επισκέπτες σαν εσάς! Αν σας αρέσουν και τα μυστήρια… μην αργείτε! Γιατί φέτος στο Ποντικοκούραμπο κάποιος έκλεψε τη μοβ γραβάτα – το πανάρχαιο έπαθλο που δίνεται στο νικητή!
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο πλαίσιο των κοινωνικών-πολιτιστικών του δράσεων θα παρουσιάσει την Τρίτη 21/12 στις 11.00, στο θεατράκι του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου, την κουκλοθεατρική παράσταση «Η απαγωγή της μωβ γραβάτας ή …Σχεδόν Χριστούγεννα».
Την παράσταση θα παρακολουθήσουν τα παιδιά του Ιδρύματος και μαθητές/τριες τάξεων του 30ού Δ. Σχ. Βόλου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Θεοδώρου, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Ιδρύματος «Ορφανοτροφείο Βόλου» για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου.

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Τι έδειξαν οι έλεγχοι για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού