Ειδήσεις

Κρούσματα covid σε αρκετές Τάξεις του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας


Σαρωτικό αποδεικνύεται το πέρασμα του κοροναϊού στη χώρα, καθώς αρκετά σχολικά τμήματα έχουν τεθεί σε αναστολή μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν.

Φυσικά τα self test στα οποία υποβάλλονται οι μαθητές, διέκοψαν την μεγάλη διασπορά του ιού στα σχολεία, καθώς οι μαθητές υποχρεούνται να κάνουν το τεστ πριν φτάσουν στο σχολείο και σε περίπτωση που βγουν θετικοί δεν θα πρέπει να πάνε.

Ειδικότερα περίπου 160 σχολεία, τμήματα και σχολικές τάξεις ανέστειλαν τη λειτουργία τους μέχρι το πρωί της Δευτέρας (19/4), ενώ το πρωί της περασμένης Παρασκευής (16/4) αντίστοιχα δεν ξεπερνούσαν τα 79.

Σε 29 περιπτώσεις έκλεισαν ολόκληρα σχολικά συγκροτήματα.

Να σημειωθεί ότι οι σχολικές μονάδες σε πλήρη αναστολή αποτελούν το 1,3389% του συνόλου των σχολείων, ενώ τα τμήματα σχολείων σε μερική αναστολή το 0,8267% του συνόλου των τμημάτων.

Στην Καρδίτσα

4o ΓΕΛ Καρδίτσας: Α4 (Α Τάξη), Γ1 (Γ Τάξη), Γ2 (Γ Τάξη), Γ3 (Γ Τάξη), Γ4 (Γ Τάξη), Γ5 (Γ Τάξη), ΓΑΓΓ1 (Γ Τάξη), ΓΑΓΓ2 (Γ Τάξη), ΓΑΓΓ3 (Γ Τάξη), ΓΑΓΓ4 (Γ Τάξη), ΓΑΓΓ5 (Γ Τάξη), ΓΑΝΘ1 (Γ Τάξη), ΓΑΝΘ2 (Γ Τάξη), ΓΕΝΤ1 (Γ Τάξη), ΓΘ1 (Γ Τάξη), ΓΘ2 (Γ Τάξη), ΓΘΒ (Γ Τάξη), ΓΟΠ1 (Γ Τάξη), ΓΟΠ2 (Γ Τάξη) από 19/4 έως και 2/5.

Προηγούμενο άρθρο 36 παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας έδειξαν οι αστυνομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα – Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μας