Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα


Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, που αποτελεί μέρος της αθλητικής εκδήλωσης «Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα», στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, το Σάββατο 30/07/2022, αναμένεται διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου. Συγκεκριμένα:

Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της Επαρχιακής Οδού Καρδίτσας – Καστανιάς (μέσω Μοσχάτου), από την διασταύρωση με την Επαρχιακή οδό Μεσενικόλα – Φυλακτής (διασταύρωση για Μονή Κορώνης) μέχρι την διασταύρωση για πλαζ Λαμπερού, το Σάββατο, 30-07-2022, και ώρες από 17:00 έως 18:00, στα πλαίσια διεξαγωγής αγώνα δρόμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, μαζί με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Λύθηκε το πρόβλημα της Υδροηλεκτρικής Εταιρείας Βατσουνιάς
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα - Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη