Ειδήσεις

Λαμπρός ο εορτασμός της εθνικής επετείου στην Καρδίτσα


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στην Καρδίτσα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της επετείου, τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά το τέλος της δοξολογίας εκφωνήθηκε μέσα στον Ιερό Ναό ο Πανηγυρικός της ημέρας από την Ευαγγελογιάννη Κρυστάλλω, Εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του Ηρώου πεσόντων χώρο και κατάθεση στεφάνων  από εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και Συλλόγων.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη μεγαλειώδη παρέλαση στην οδό Καραϊσκάκη παρουσία των επισήμων, τμημάτων  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, σπουδαστών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων καθώς και των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Συντονισμού Παρασκευή Δραμαλιώτη.

Το απόγευμα, και ώρα 17:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα λάβουν χώρα χορευτικές εκδηλώσεις για την ανωτέρω Εθνική Επέτειο με τη συμμετοχή χορευτικών λαογραφικών συλλόγων της Καρδίτσας καθώς και χορευτικών τμημάτων Δημοτικών Σχολείων, υπό τη μέριμνα του Δήμου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Χρ. Τριαντόπουλος: Καταβλήθηκαν ήδη 12,7 εκατ. ευρώ του δεύτερου κύκλου της πρώτης αρωγής προς αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας τίμησε τον ηθοποιό Γιώργο Σουξέ