Ειδήσεις

Μαθητές «δημοσιογράφοι» του 2ου Δημ. Σχολείου Σοφάδων πήραν συνέντευξη απ΄το Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο


Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος υποδέχτηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της Β2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων.

Η αίθουσα γέμισε από παιδιά, γεμάτα ουσιαστικές απορίες για τα θέματα που απασχολούν όλους του πολίτες.

Ο κ. Σκάρλος τους αφιέρωσε όσο χρόνο ήθελαν, απαντώντας σε ερωτήσεις που είχαν ήδη προετοιμάσει, προσωπικές αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των μαθητών που αφορούσαν τα καθήκοντα του δημάρχου και τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, τους λόγους που επέλεξε ν’ ασχοληθεί με τα κοινά, το καθημερινό του πρόγραμμα, το σχολείο τους, τις παιδικές χαρές αλλά και γενικότερα ζητήματα, στο πλαίσιο της σχολικής εφημερίδας που ετοιμάζουν.
Ειδικότερα, οι μικροί μαθητές «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις και έδειξαν ενδιαφέρον για πολλά θέματα που αφορούν τις ευθύνες και αρμοδιότητες του Δημάρχου, αλλά και για τα καθημερινά θέματα  και τον χειρισμό τους.

Ο κ. Σκάρλος άκουσε επίσης με προσοχή τα αιτήματα που του υπέβαλαν τα παιδιά αναφορικά με ορισμένες ανάγκες του σχολείου και δεσμεύτηκε να δρομολογήσει την ικανοποίησή τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

Τους μαθητές και μαθήτριες συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Χρυσηίς Θεολόγη και Χαρούλα Γούσιου.

«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να συζητώ με τα παιδιά μας  το μέλλον του τόπου μας. Η ζωντάνια, η εξυπνάδα και τα χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα, μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα, με σχέδιο και επιμονή για ένα καλύτερο αύριο , τόνισε ο Δήμαρχος Σοφάδων.

 

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνια διάκριση για το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας σε διαγωνισμό STEA Μουσικής
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας