Ειδήσεις

Με απόλυτη επιτυχία και φέτος η χειμερινή εκδήλωση χορού του Λ.Α.Π. Συλλόγου Οξυάς


Κοσμοσυρροή μπορεί να μην παρατηρήθηκε, η προσέλευση, ωστόσο των μελών και φίλων του Συλλόγου και του χωριού της Οξυάς ήταν απόλυτα ικανοποιητική. Τούτο, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και προσπάθεια όλων των μελών του ΔΣ του Συλλόγου, την αξιόλογη ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής και την άριστη εξυπηρέτηση των υπεύθυνων της αίθουσας εκδηλώσεων έφεραν και το απόλυτα ικανοποιητικό από κάθε άποψη αποτέλεσμα για το Σύλλογο, που, κάτω από δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει την προσπάθειά του στην υπηρεσία του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για το Σύλλογο και το χωριό της Οξυάς, που υπέστη τεράστιες καταστροφές από τις τελευταίες θεομηνίες, με όλους τους οικισμούς και τις κατοικίες της ανατολικής του πλευράς να εξακολουθούν να παραμένουν αποκλεισμένοι και με προβλήματα ηλεκτροδότησης και ύδρευσης και με τον ίδιο το Σύλλογο να στερείται πρόσβασης στην έδρα του στο χωριό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου Νικολάου Κων. Μπλέτσα, ο οποίος, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, αναφέρθηκε στο έργο και την προσπάθεια του Συλλόγου στον τομέα του πολιτισμού, ενώ επισημαίνοντας και τα σημερινά προβλήματα του χωριού

Ακολούθησε χορός και διασκέδαση μέχρι το ξημέρωμα υπό τους ήχους της  ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, στελεχωμένης το Στέλιο Ευαγγελάκη και τη Ρίτσα Πέτσα στο τραγούδι, το  Δημήτρη Καραβίδα στο κλαρίνο, το Μανώλη Καραβίδα στο βιολί και τους άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες που τους συνόδευαν, πάντα με σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας.

Παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου Φανή Δασκάλου, οι αντιδήμαρχοι Κουτσογιάννης Ιωάννης και Σκρέττας Κων/νος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νώντας Γκινής και Ηλίας Σερίφης, ο πρόεδρος της κοινότητας Οξυάς Λάμπρος Ευθυμίου και ο τοπικός σύμβουλος Σπύρος Σωτηρίου, η πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Οξυωτών Μαρία Γκαραβέλα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Καίτη Μπλέτσα, εκπρόσωπος του Συλλόγου εν Θεσσαλία Οξυωτών, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου με μέλη του ΔΣ και πολλοί, ακόμα, εκπρόσωποι φορέων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Μορφοβουνίου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Και η νέα περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, συνεχίζει στα χνάρια της προηγούμενης, τις αναθέσεις έργων αποκαταστάσεων, εκατομμυρίων ευρώ