Ειδήσεις

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας


Με πρωτοφανή συμμετοχή, βοηθούντος και του καλού καιρού, κύλησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων ήταν το κάψιμο του καρνάβαλου το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία  καθώς προσέφερε θέαμα που το παρακολούθησαν χιλιάδες Καρδιτσιώτες καθώς και αρκετοί επισκέπτες. Είχαν προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου επίσης με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς. Βέβαια οι πρωταγωνιστές των εκδηλώσεων ήταν τα μικρά παιδιά που χάρηκαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν με τους κλόουν και τους μάγους όπως και όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων.

Λίγο πριν  το κάψιμο του καρνάβαλου στην εξέδρα που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία ανέβηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους χιλιάδες Καρδιτσιώτες που παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ευχήθηκε καλές απόκριες και καλή σαρακοστή. Ο Δήμαρχος είπε ότι οι εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος σηματοδοτούν την εξωστρέφεια που θέλουμε, σηματοδοτούν μια πόλη, ένα δήμο που ανεβαίνει ψηλότερα, έναν Δήμο που αξίζει να ζεις. Υποσχέθηκε δε ότι του χρόνου οι εκδηλώσεις θα είναι ακόμη πιο πλούσιες.

Για τα χορευτικά μέρη των εκδηλώσεων συνεργάστηκαν με εθελοντική προσφορά ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Καραγκούνα, το γυμναστήριο My Gym και η χορευτική ομάδα Social Latin του Εμμανουήλ Δήμνα. Επίσης η Δημοτική αρχή ευχαριστεί όλους όσοι πήραν μέρος στις εκδηλώσεις ενώ ιδιαίτερα ευχαριστεί την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, την Πυρ. Υπηρεσία Καρδίτσας και το ΕΚΑΒ που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή  των εκδηλώσεων.

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού την Τετάρτη 1/3
Επόμενο άρθρο Η ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα