Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα για το Mobilise SME


Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Mobilise SME ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: «Αξιοποιήστε ευκαιρίες διεθνοποίησης μέσω του Mobilise SME» την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.

Γενικός στόχος του προγράμματος Mobilise SME είναι να υποστηρίξει τις μετακινήσεις και τις ανταλλαγές υπαλλήλων, διευθυντών ή/ και (συν) ιδιοκτητών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε άλλη επιχείρηση που έχει την έδρα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι μετακινήσεις αυτές έχουν ως στόχο την ανάπτυξη ικανοτήτων και δεξιοτήτων του προσωπικού της επιχείρησης, τη βελτίωση της παραγωγικότητάς της αλλά και την ενίσχυση και ανάπτυξη δεσμών με τους ευρωπαίους εταίρους αυξάνοντας έτσι τις επιχειρηματικές ευκαιρίες διεθνώς

Κατά τη διάρκειατης διαδικτυακής ενημέρωσης, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμούείχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες συμμετοχής τους στο πρόγραμμα αλλά και τα οφέλη που μπορούν αποκομίσουν τόσο η επιχείρηση όσο και οι εργαζόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου  τηλ: 2410555507 & email: education@sthev.grή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του έργου https://mobilise-sme.eu/.

Προηγούμενο άρθρο Φωτεινοί σηματοδότες σε κόμβους του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τιμόθεος: Δεν θα γίνουν έλεγχοι την Κυριακή στους ναούς