Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των πέντε διαλέξεων με τίτλο Γνώση από το Σωκράτη Βασιλάκο


            Την περασμένη Πέμπτη 7-12-23 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα της ΠΕΔ η 5η και τελευταία προγραμματισμένη διάλεξη του Διαιτολόγου- Διατροφολόγου, Υγιεινιστή και Γεωπόνου Σωκράτη Βασιλάκου, με θέμα:

ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΓΕΝΩΜΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

 Με  σύνθημά του: ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ, ο κ. Σωκράτης Βασιλάκος, ολοκλήρωσε τον κύκλο των πέντε εβδομαδιαίων διαλέξεων με πέντε διαφορετικά θέματα που προσπάθησαν να καλύψουν περιληπτικά ένα μέρος από τους παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο της υγείας μας και να βάλουν τον προβληματισμό για αναζήτηση και επί πλέον ενημέρωση από κάθε ενδιαφερόμενο.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς,  υπήρξε και η συμμετοχή στην διάλεξη του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου.

Στο τέλος κάθε διάλεξης, διανέμονταν δωρεάν ένα από τα δύο εγχειρίδια που έγραψε στο παρελθόν ο γεωπόνος – βοτανολόγος Σ.Β. με  τίτλους: α) ΒΟΤΑΝΑΛΟΓΙΟ ΚΑΙ β) ΑΛΟΗ η πράσινη υπερδύναμη.

Η προσπάθεια ΓΝΩΣΗ, του Σωκράτη Βασιλάκου θα συνεχιστεί από το νέο έτος,  με σειρά νέων διαλέξεων στο Εντευκτήριο του Αγροκτήματός του, στην περιοχή συνοικίας Αγ. Παντελεήμονα και μπορεί να συμμετέχει με ελεύθερη είσοδο κάθε ενδιαφερόμενος. Ένα μήνυμα από κάθε υποψήφιο ενδιαφερόμενο περί συμμετοχής του θα διευκόλυνε τον προγραμματισμό των διαλέξεων αυτών. Λίγο πριν την έναρξη των διαλέξεων αυτών θα γίνει ευρεία ενημέρωση προς το κοινό.

Ο Σωκράτης Βασιλάκος Ασχολείται επίσης με  την Οικολογία, τη Βοτανολογία, τη Βιολογική Καλλιέργεια. Είναι Ακτιβιστής, Αρθρογράφος, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών και Συγγραφέας. Ασχολείται με θέματα υγείας και διατροφής από το έτος 1993

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Ψηφιακές δεξιότητες στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας