Ειδήσεις

Με Φάνη Στάθη και Νέα Πορεία Δήμου Μουζακίου τρείς ακόμη υποψήφιοι


Συνδημότισσες και συνδημότες, Παρουσιάζουμε σήμερα τρείς νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Με αυτοπεποίθηση, πίστη στις δυνατότητές μας και αποφασιστικότητα για τη Μεγάλη Νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, προχωράμε μαζί για να κάνουμε πράξη το όραμα του πρότυπου Δήμου, πρωταγωνιστή των εξελίξεων στον τόπο.

Κατά αλφαβητική σειρά, οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

  • Κουτρομάνος Χρήστος του Δημητρίου, ετών 48, από την Τοπική ΚοινότηταΟξυάς. Είναι υγειονομικός υπάλληλος και κατοικεί μόνιμα στηνΤοπική Κοινότητα Μαυρομματίου. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2014 ως τοπικός σύμβουλος Μαυρομματίου και το 2019 ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου. Από το 2022 ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Μουζακίου, μέχρι σήμερα.

 

  • Πολυμερόπουλος Χρήστος – Μάριος του Ευθυμίου, ετών 37, από την Τοπική Κοινότητα Μαγούλας όπου διαμένει μόνιμα. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, κατέχει δυο μεταπτυχιακούς τίτλους και πτυχία ξένων γλωσσών. Από το 2021 εργάζεται ως εργοταξιάρχης μηχανικός στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου, το 2019. Τα τελευταία 5 χρόνια επιβλέπει ως μηχανικός την κατασκευή σημαντικών έργων για το Δήμο μας όπως είναι, αποκαταστάσεις κοινοχρήστων χώρων – πλατειών και η αντικατάσταση στεγών σε 10 δημοτικά κτίρια.

 

  • Τρυφέρης Ηλίας του Αλεξάνδρου, ετών 57, από την Τοπική ΚοινότηταΟξυάς. Είναι απόστρατος αξιωματικός που κατοικεί μόνιμα στο Μουζάκι. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου, το 2019. Με τη σύσταση της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας και Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών το Σεπτέμβριο του 2021, ανέλαβε τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου στην παρούσα Δημοτική Διοίκηση μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει την καταγραφή ζημιών σε καλλιέργειες
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώσεις σε συνολικό μήκος 7 χλμ. από την Περιφέρεια Θεσσαλίας