Ειδήσεις

Με Νέα Πορεία Ανδρ. Δεληγιάννη και Μ. Νάκου


Ανακοινώνουμε σήμερα δυο νέες δυναμικές υποψηφιότητες με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.  Πρόκειται για την Ανδρονίκη(Νίκη) Δεληγιάννη και τη Μαρία Νάκου, οι οποίες θα διεκδικήσουν στις κάλπες του Οκτωβρίου την εκλογή τους στα Τοπικά Συμβούλια Μαυρομματίου και Πύργου Ιθώμης αντίστοιχα.

Αμφότερες συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του Συνδυασμού Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, ο οποίος τους ευχήθηκε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Aρκετές γυναίκες συνδημότισσες, συμπαρατάσσονται στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς το δημιουργικό έργο της προηγούμενης τετραετίας. Οι φρέσκες, και σε πολλές περιπτώσεις, πρωτοποριακές γνώσεις και ιδέες τους, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν τεράστια δεξαμενή σκέψεων και το κυριότερο, δράσεων για την τοπική πρόοδο και ανάπτυξη.

Οι νέες υποψήφιες του Συνδυασμού μας είναι οι εξής:

Δεληγιάννη Ανδρονίκη του Γεωργίου, καθηγήτρια Φιλόλογος, από το Μαυρομμάτι όπου διαμένει μόνιμα.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογία), του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους: α)στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, β) στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Έχει κάνει μετεκπαιδεύσεις σε:

– Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

– Βασικές Δεξιότητες χρήσης Τ.Π.Ε στην εκπαίδευση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

– Διαταραχές λόγου και κοινωνικής προσαρμογής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

– Αξιολόγηση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, «μέθοδος Μαυροειδή».

– Ανίχνευση, Διάγνωση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχή – Ελλειμματική προσοχή – Υπερκινητικότητα, στη Μονάδα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

– Γραφή Τυφλών Braille.

– Διδασκαλία Ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας.

– Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

– Σχολική ψυχολογία.

– Εναλλακτικά Συστήματα Επικοινωνίας και Λόγου στον Αυτισμό.

Έχει ειδικευθεί στη διδασκαλία αρχαίων ελληνικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ενώ, εργάστηκε εθελοντικά στο πρόγραμμα best – buddies, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

 

Νάκου Μαρία του Παναγιώτη, Βοηθός Μικροβιολόγου από την Τ.Κ. Πύργου Ιθώμης όπου διαμένει μόνιμα. Διακρίνεται για την πολύ σημαντική εθελοντική δράση που έχει αναπτύξει στην Κοινότητα. Δημιούργησε Χορευτικό όμιλο Γυναικών και Δανειστική Βιβλιοθήκη για την επιμόρφωση και ψυχαγωγία των κατοίκων. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Γαριβάλδη
Επόμενο άρθρο Ακολουθία του Εσπερινού, επί τη ιερά μνήμη του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Παϊσίου του αγιορείτου