Ειδήσεις

Με Νέα Πορεία και Φάνη Στάθη Αποστολίδη και Γκουρμπαλιώτης


Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Με αποφασιστικότητα για ρηξικέλευθες αποφάσεις, βασιζόμενοι στη μεγάλη εμπειρία και στις γνώσεις των στελεχών μας, προχωράμε μπροστά με νέες δυνάμεις, για να δώσουμε ισχυρή αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο μας.

Εφαλτήριο αποτελεί το ανανεωμένο σχέδιό μας και η τεράστια θέληση για προσφορά συνδημοτών με σημαντικές ικανότητες, που συμπαρατάσσονται μαζί μας.

Πάμε μαζί με «Νέα Πορεία», για να αλλάξουμε οριστικά το επίπεδο ζωής στον τόπο.

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, η Νίκη θα είναι ξανά δική μας!

Κατά αλφαβητική σειρά, οι δυουποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

Αποστολίδη Βασιλική-Παναγιώτα του Αποστόλου, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπ/σης, με σημαντική κοινωνική και πνευματική δραστηριότητα. Από το 2019 υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Ιθώμης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι τακτικό μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, του Παγκοσμίου Φόρουμ Φιλοσοφίας, του  «Ινστιτούτου P.A.D.A. – Αντιναρκωτική Δράση» και εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου της Καρδίτσας. Σε όλα τα ανωτέρω συμμετέχει ανιδιοτελώς, ενώ, πολύ συχνά είναι ομιλήτρια και συνδιοργανώτρια εκδηλώσεων η σεμιναρίων με κοινωνικό, ιστορικό, φιλοσοφικό, πολιτικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Αρθρογραφεί στον τοπικό και διαδικτυακό τύπο, κυρίως για ιστορικά θέματα. Γράφει ποίηση και έχει τιμηθεί σε δύο διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού με θέμα τους αγώνες των Ελλήνων για την Ελευθερία και την Πατρίδα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Δημιουργική Γραφή και έχει ειδικευτεί στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης, ή ξένης γλώσσας. Γνωρίζει άριστα τα Αρχαία Ελληνικά και ομιλεί τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, ισπανικά και ρωσικά).

Γκουρμπαλιώτης Απόστολος του Κωνσταντίνου, από την Τοπική Κοινότητα Αγναντερού όπου διαμένει μόνιμα. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, απόστρατος αξιωματικός με το βαθμό του Συνταγματάρχη και κατέχει πτυχία δυο ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Αλβανικά). Υπήρξε Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Μουζακίου από το 2020 έως το 2021, επί θεμάτων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αίτημα παράτασης της υποβολής φορολογικών δηλώσεων υπέβαλε ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μουσείο για τον ήρωα ταγματάρχη του υψώματος 731 Δημήτριο Κάσλα