Ειδήσεις

Με νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύεται ο Δήμος Σοφάδων


Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, που θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, υπέγραψαν o Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 149.916 ευρώ ενώ το όχημα θα παραδοθεί εντός των επόμενων μηνών βάσει της σχετικής σύμβασης.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αθ. Σαμαράς τόνιζει:

«Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Θέλουμε να δώσουμε στους εργαζομένους μας σύγχρονα μέσα που θα τους διευκολύνουν και θα αυξήσουν το τελικό αποτέλεσμα της καθαριότητας, προς όφελος των δημοτών μας. Το νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο θα αναβαθμίσει το στόλο καθαριότητας, ενδυναμώνοντας την αρμόδια Υπηρεσία, ενώ παράλληλα θα συμβάλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της εικόνας του Δήμου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.»

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους Σταθμούς που εγκατέστησε η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο 123 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα