Ειδήσεις

Με όπλο το Κ.Γ. Γιάννης Μπουρούσης απέναντι στο Λαύριο!


Τις πύλες του ανοίγει ξανά το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», με τον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ να υποδέχεται την Κυριακή στις 7 μ.μ. το Λαύριο Megabolt, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα της Καρδίτσας θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας του και να φτάσει στο πρώτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα, σε ένα ματς που εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Για να συμβεί αυτό, οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι πρέπει να ανταπεξέλθουν στην πίεση που επιφέρει η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα, εντούτοις η επιστροφή στην Καρδίτσα δημιουργεί από μόνη της ενθουσιασμό και εγρήγορση, τόσο σε ό,τι αφορά στους φιλάθλους, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα.

Η θέληση για την ολική επαναφορά και το ξεκίνημα της αντεπίθεσης είναι διάχυτη στον Α.Σ.Κ., σε ένα πρωτάθλημα εξόχως απρόβλεπτο και συναρπαστικό, όπως το φετινό όπου η «μάχη» για την επίτευξη των στόχων κάθε ομάδας αναμένεται να δοθεί μέχρι τέλους. Σε αυτό το «μαραθώνιο», το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου συνεχίζει τη δική του προσπάθεια και επιδιώκει να μετατρέψει την ατυχία αλλά και την αρνητική έκβαση κάποιων αγώνων σε νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας αποδείξει ότι έχει όλες τις δυνατότητες να το πράξει.

Απέναντι στο Λαύριο, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ θα έχει για πρώτη φορά φέτος και την υποστήριξη των φιλάθλων της περιοχής, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε τροχιά πλέι-οφ, ενώ έχει καταφέρει να επιβληθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Κολοσσός Ρόδου, έχοντας ταυτόχρονα υποστεί ήττες στις λεπτομέρειες από το Περιστέρι και το Μαρούσι. Οι «Μεταλλωρύχοι» με τον Κώστα Μέξα επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου επένδυσαν φέτος στην εμπειρία Ελλήνων παικτών που πλαισιώνονται από ποιοτικούς ξένους. Ο «μπόμπερ» Θοδωρής Ζάρας παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας, η οποία ενισχύθηκε με τους Κώστα Παπαδάκη από την ΑΕΚ, Βασίλη Καββαδά από τον Άρη και Σωτήρη Οικονομόπουλο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός ΤζερικόουλΧέλεμς με θητεία στον Προμηθέα, ο συμπατριώτης του Μάρκους Θόρντον με παρουσία στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο Λετονός Ιλία Γκρόμοβς αποτελούν αξιόλογες λύσεις για την Αθηναϊκή ομάδα που επίσης διαθέτει τους Αμερικανούς Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ΕξέβιερΚαστανέδα και Καλίντ Μουρ, στην πρώτη τους επαγγελματική εμπειρία αλλά με περίσσιο ταλέντο.

Η ομάδα της πόλης μας επιθυμεί, λοιπόν, να ενισχύσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα και προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να υπερπηδήσει το εμπόδιο ενός αντιπάλου που με τη σειρά του έχει την ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε αυτή την προσπάθεια, οι «κυανόλευκοι» υπολογίζουν αρκετά στην ώθηση που μπορούν να αποκτήσουν από την παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο, ώστε να πραγματοποιήσουν μία νέα αρχή που θα αντιστρέψει τα δεδομένα. Το θετικό είναι ότι το προπονητικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές ενόψει της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης.

Τον αγώνα της Κυριακής ορίστηκε να διευθύνουν οι κ.κ. Βασίλης Πιτσίλκας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Γιώργος Θεωνάς από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής και Ιωάννης Λουλουδιάδης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

Διαγωνισμός με δώρα υπογεγραμμένες μπάλες και 2 εισιτήρια διαρκείας GOLD

Με έναν διαγωνισμό για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ συνδυάζει την επιστροφή του στους εντός έδρας αγώνες του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Στον αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο, όσα παιδιά προσέλθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 20 μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των αθλητών της ομάδας, καθώς και δύο εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας GOLD για την αγωνιστική περίοδο 2023-24! Οι νικήτριες-ές θα αναδειχθούν από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης, με τους λαχνούς που τα παιδιά θα λάβουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα. Ο διαγωνισμός είναι μία προσφορά του πιο βραβευμένου Ελληνικού νερού στον κόσμο, του Φυσικού Μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ.

 

 

 

Κόντρα στο Λαύριο, κάθε πόντος μετράει διαφορετικά!

Για τον αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο, οι πόντοι του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ δεν έχουν μόνο ισχύ στην επιθετική του συγκομιδή αλλά λειτουργούν και ως οικονομική συνδρομή προς τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

Κάθε πόντος μετατρέπεται σε οικονομική βοήθεια για τους πληγέντες της περιοχής μας, καθώς το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, για κάθε πόντο που θα σκοράρει η ομάδα της πόλης μας μας θα προσφέρει 25 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί στη δράση Act For Karditsa υπέρ των πληγέντων από τη θεομηνία «Daniel».

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτά αυτή την Κυριακή το Fashion City Outlet με Αϊ Βασίλη και Black Friday προσφορές έως και -80%!!!
Επόμενο άρθρο Όλες οι εκδηλώσεις του 12ου Μύλου των Ξωτικών